katsu

Σε επεισόδια το νέο Resident Evil Revelations 2

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Σε επεισόδια το νέο Resident Evil Revelations 2]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action2.jpg[/NEWS_IMG]Αλλά και με καινούριο trailer και πληροφορίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Capcom, το Resident Evil Revelations 2 θα κάνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς. Πρόκειται να κυκλοφορήσει σε 4 εβδομαδιαία επεισόδια μέσα σε διάστημα ενός μήνα. H σελίδα του Steam έχει ανοίξει, όμως δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες σχετικά με τιμή σε ευρώ. Μέχρι κάποια ενημέρωση, δείτε τις τιμές σε δολάρια.

Κάθε επεισόδιο θα κοστίσει 5.99$, ενώ θα υπάρχει και η επιλογή Season Pass, δίνοντας πρόσβαση σε όλα, στην τιμή των 24,99$. Στη συνέχεια πρόκειται να κυκλοφορήσει και disc-based έκδοση, αλλά με λίγο πιο ανεβασμένη τιμή: 39,99$. Και το Season Pass αλλά και η disc-based έκδοση θα δίνουν πρόσβαση και σε επιπλέον bonus υλικό. Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015 σε PC, PlayStation 3, PS4, Xbox 360 και Xbox One. Στο δεύτερο κομμάτι του Revelations, θα πάρουμε το ρόλο της Claire Redfield και της Moira Burton, μέλη μιας αντι-βιοτρομοκρατικής οργάνωσης ονόματι Terra Save οι οποίες απάγονται και μεταφέρονται σε μια μυστηριώδες κτίριο γεμάτο με εχθρούς. Στόχος είναι να βρουν ποιος του έφερε εκεί και γιατί.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/RoXG6mdvEyQ" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now