MetallicGR

Στις 18/11 το new-gen GTA V

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στις 18/11 το new-gen GTA V]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action3.jpg[/NEWS_IMG] H Rockstar Games ανακοίνωσε ότι η new-gen έκδοση του Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One στις 18 Νοεμβρίου, ενώ η αντίστοιχη για PC θα ακολουθήσει λίγες εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου του 2015.

Η επανέκδοση θα συνοδευτεί από σημαντικές βελτιώσεις στον οπτικό και τεχνικό τομέα που θα κάνουν τον κόσμο αρκετά πιο «ζωντανό» και «γεμάτο». Το new-gen GTA V θα προσφέρει μεγαλύτερο draw distance και υψηλότερη ανάλυση, ενώ οι παίκτες θα συναντήσουν ακόμη νέα όπλα, οχήματα και δραστηριότητες, πιο έντονη ζωή τα ζώα, πιο πυκνή κίνηση, νέο σύστημα foliage και βελτιωμένο μηχανισμό απόδοσης των καιρικών φαινομένων.

Οι εκδόσεις για PS4, Xbox One και PC θα προσφέρουν ακόμη εμπλουτισμένη γκάμα ραδιοφωνικών σταθμών και πάνω από 100 νέα κομμάτια και DJ mixes. Όσοι προπαραγγείλουν μία από τις τρεις νέες εκδόσεις θα αποκτήσουν αυτόματα και 1.000.000$ in-game bonus για να ξοδέψουν τόσο στο online όσο και τόσο offline μέρος. Ακόμη, οι φίλοι της σειράς θα έρθουν αντιμέτωποι με σπάνιες εκδόσεις κλασικών οχημάτων, ενώ στο online κομμάτι, τα sessions θα μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 30 παίκτες στις εκδόσεις για τα δύο συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας. Όλο το περιεχόμενο που έχει προσφέρει η Rockstar μέχρι στιγμής για το Grand Theft Auto Online θα προσφέρεται και στις τρεις νέες πλατφόρμες από την πρώτη στιγμή, ενώ όσοι παίκτες έχουν ήδη δημιουργήσει online χαρακτήρες θα μπορούν να τους μεταφέρουν εύκολα και αυτόματα. Εντός της ημέρας θα διατεθεί και ένα νέο trailer σχετικό με την ανακοίνωση.

[img_alt=Στις 18/11 το new-gen GTA V]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture32679.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

τωρα τελευται πολλα games πηγαν πισω και κατι βρωμαει εδω...για θυμηθειτε το crysis 3 που βγηκε την ιδια μερα με την GTX TITAN.τυχαιο???δεν νομιζω..γιατι ΟΕΟ ολα τα next gen games πηγαν για γεναρη του 2015?The division,assasins greed unity,GTA 5..ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η 980Ti??και μηπως γιατι τελικα παιζουν μεγαλα κονε απο πισω??εεεεε οεο????

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now