MetallicGR

Antec EDGE Τροφοδοτικά για performance enthusiasts

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Antec EDGE Τροφοδοτικά για performance enthusiasts]http://www.hwbox.gr/images/news_images/antec2.jpg[/NEWS_IMG] Η γνωστή εταιρεία Antec ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της νέας σειράς τροφοδοτικών EDGE.

Η νέα σειρά τροφοδοτικών EDGE της εταιρείας προορίζεται για τους performance enthusiasts και αυτό φαίνεται από την αντιχαρακτική επιφάνειά του SECC ατσάλινου housing. Κατασκευάζονται σε συνεργασία με την Seasonic και διαθέτουν ανεμιστήρα fluid dynamic bearing τεχνολογίας με λευκό LED φως, ενώ για ήσυχη λειτουργία η Antec τα εφοδιάζει με ειδικά λαστιχένια βοηθήματα που μπαίνουν στις άκρες.

Είναι πλήρως συμβατά με τους Haswell επεξεργαστές και τα σχετικά states τους προσφέροντας μεγαλύτερη αξιοπιστία και συμβατότητα με το νέο hardware. Ο σχεδιασμός τους είναι πλήρως modular και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο τα καλώδια που χρειάζεστε. Η σειρά αποτελείται από τρία μοντέλα 550, 650 και 750 Watt και συνοδεύονται από πιστοποίηση 80 PLUS Gold με αποδοτικότητα που αγγίζει και το 92%.

[img_alt=Antec EDGE Τροφοδοτικά για performance enthusiasts]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture33438.jpg[/img_alt]

[img_alt=Antec EDGE Τροφοδοτικά για performance enthusiasts]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture33439.jpg[/img_alt]

[img_alt=Antec EDGE Τροφοδοτικά για performance enthusiasts]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture33440.jpg[/img_alt]

[img_alt=Antec EDGE Τροφοδοτικά για performance enthusiasts]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture33441.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αυτές οι τρύπες στις 2 πλαϊνές πλευρές, θα βγάζουν σχεδόν όλο τον ζεστό εσωτερικό αέρα του τροφοδοτικού, μέσα στο κουτί ανεβάζοντας την θερμοκρασία.

Edited by ninios
Link to comment
Share on other sites

Αυτές οι τρύπες στις 2 πλαϊνές πλευρές, θα βγάζουν σχεδόν όλο τον ζεστό εσωτερικό αέρα του τροφοδοτικού, μέσα στο κουτί ανεβάζοντας την θερμοκρασία.

Ισχύει!

Απλά σκέψου ότι με 90% απόδοση, όταν "καις" 250watt, περίπου 25watt θερμότητας εκλύονται όλα και όλα...

Link to comment
Share on other sites

Πράγματι τα περίπου 25 watt θερμότητας ειναι λίγα. Μόνο που αυτή η απόδοση ισχύει για την περιοχή κοντά στα μισά watt του τροφοδοτικού. Για λίγα ή για πολλά watt η απόδοση μειώνεται.

Για παράδειγμα για 115 V, στο τροφοδοτικό των 750 Watt, στα 730 watt με απόδοση 88%, έχω 100 watt θερμότητας κ.ο.κ.

Για 230 V τα πράγματα είναι ελαφρώς καλύτερα γιατί πάντα η απόδοση βελτιώνεται κατά 1% περίπου.

Άλλωστε υπάρχουν δεκάδες τροφοδοτικά με 90% απόδοση, χωρίς ανοίγματα στις πλαϊνές πλευρές.

Edited by ninios
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now