MetallicGR

Οι λόγοι καθυστέρησης του GTA 5 σε PC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι λόγοι καθυστέρησης του GTA 5 σε PC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action2.jpg[/NEWS_IMG] Προς μεγάλη απογοήτευση των PC gamers, η Rockstar ανακοίνωσε πως η έκδοση του GTA V για προσωπικούς υπολογιστές θα διατεθεί σχεδόν δύο μήνες αργότερα από ό,τι αυτές για PS4 και Xbox One.

Ωστόσο, η Rockstar απαντώντας σε fans μέσα από το επίσημο blog της, εξήγησε τους λόγους αυτής της καθυστέρησης. Η ομάδα ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι η έκδοση του GTA 5 για PC απαιτεί περισσότερο χρόνο ανάπτυξης, ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα του τίτλου. Στη συνέχεια η Rockstar σημείωσε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αποκαλύψει νέες πληροφορίες σχετικά με όλες τις νέες εκδόσεις του GTA 5. Να υπενθυμίσουμε, τέλος, ότι οι εκδόσεις του game για PS4 και Xbox One θα κυκλοφορήσουν στις 18 Νοεμβρίου, με αυτήν για PC να τοποθετείται στα ράφια των καταστημάτων στις 27 Ιανουαρίου.

[img_alt=Οι λόγοι καθυστέρησης του GTA 5 σε PC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture33495.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ποοο μου 'χει σπάσει τα νεύρα αυτό το πράμα. Από αρχές του χρόνου πήγε Μάρτη, μετά έλεγαν για Ιούνιο, μετά για Σεπτέμβρη, μετά για Νοέμβρη, τώρα πήγε για 2015. Δηλαδή για όνομα πια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now