Nickzzz

Επισημοποιήθηκε η εξαγορά της Mojang ΑΒ

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Επισημοποιήθηκε η εξαγορά της Mojang ΑΒ]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure1.jpg[/NEWS_IMG]H Microsoft είναι ο νέος ιδιοκτήτης του γνωστού παιχνιδιού Minecraft.

Είχαμε αναφερθεί σε παλιότερη είδηση σχετικά με τις φήμες για εξαγορά του παιχνιδιού Minecraft από την Microsoft και τελικά χθες έγινε η μεγάλη ανακοίνωση, επίσημα από την Microsoft οτι εξαγόρασε την Mojang ΑΒ, την εταιρία πίσω από το Minecraft. Αν και δεν δημοσιεύτηκε το ποσό της εξαγοράς, στο blog της Mojang αναφέρθηκε από τον Notch οτι η εξαγορά κόστισε $2,5 δις.

Αν και υπάρχουν φόβοι οτι με την εξαγορά θα αλλάξει δραστικά το παιχνίδι, η Microsoft αναφέρει οτι δεν υπάρχουν σχέδια για μεγάλες αλλαγές δεδομένου οτι το Minecraft πουλάει πολύ καλά σε όλες τις πλατφόρμες που προσφέρεται και θα συνεχίσει να το αναπτύσσει, ενώ θα συνεχίσει και η υποστήριξη του στο iOS, Android και PlayStation εκτός από το Xbox και τα PC.

Μετά την εξαγορά της εταιρίας και οι τρεις ιδρυτές της, Markus "Notch" Persson, Carl O. Manneh, και H. Jakob Porsér θα αποχωρήσουν, ενώ ο Persson ανέφερε οτι ένας από τους λόγους που θέλησε να το πουλήσει ήταν οτι το Minecraft είχε μεγαλώσει τόσο πολύ και δεν μπορούσε να αντέξει πια την πίεση της καθημερινής ενασχόλησης με αυτό.

[video=youtube;lXNWchwDiG8]

[img_ALT=Επισημοποιήθηκε η εξαγορά της Mojang ΑΒ]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums466-picture33499.jpg[/img_ALT]

Edited by Nickzzz
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now