Nickzzz

Νεες microSD υψηλής χωρητικότητας από την SanDisk

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νεες microSD υψηλής χωρητικότητας από την SanDisk]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sandisk.jpg[/NEWS_IMG]Σχεδιασμένες για εφαρμογές που απαιτούν υψηλές ταχύτητες αποθήκευσης δεδομένων.

Η SanDisk Corporation, γνωστή ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής flash προίόντων αποθήκευσης δεδομένων, παρουσίασε την ταχύτερη microSD UHS-I κάρτα της αγοράς, την νέα 64GB SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-I σχεδιασμένη για την καταγραφή βίντεο σε ανάλυση 4K Ultra High Definition (3840x2160p).

Η νέα κάρτα προσφέρει υψηλές ταχύτητες εγγραφής μέχρι 95MB/s ενώ είναι πιστοποιημένη σαν κάρτα Class 10 και UHS Speed Class 3 (U3), που προτείνεται από τον οργανισμό SD Association για εγγραφές βίντεο 4K Ultra HD, ενώ έρχεται και με χωρητικότητα 64GB για αποθήκευση επαρκούς όγκου βίντεο, δεδομένου οτι τα βίντεο 4Κ μπορεί να καταλαμβάνουν τεπτραπλάσιο σχεδόν χώρο από τα αντίστοιχα Full HD (1080p) βίντεο.

Η νέα κάρτα SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-I είναι άμεσα διαθέσιμη στις αγορές, σε χωρητικότητες, 16GB, 32GB και 64GB με τις τιμές να κυμαίνονται από $80 ως $300.

[img_ALT=Νεες microSD υψηλής χωρητικότητας από την SanDisk]

http://www.hwbox.gr/members/4651-albums466-picture33520.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now