MetallicGR

H Intel σας καλωσορίζει στο Internet of Things

Recommended Posts

[NEWS_IMG=H Intel σας καλωσορίζει στο Internet of Things]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel3.jpg[/NEWS_IMG] Το Internet of Things ή αλλιώς το Διαδίκτυο των Πραγμάτων είναι το νέο μεγάλο βήμα σύμφωνα με την Intel.

Τι κοινό έχουν τα δοχεία, τα τροχήλατα αμαξίδια και τα μεγάλα φορτηγά; Αποτελούν μερικά παραδείγματα από την καθημερινή ζωή που μετασχηματίζονται σε έξυπνες λύσεις, λειτουργώντας βασιζόμενες στα δεδομένα, για να αντιμετωπίσουν πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας, ως μέρος του Internet of Things (IoT). Στο πρόσφατο Intel Developer Forum (IDF), ο Doug Davis από την Intel, έδωσε έμφαση στις 10 κορυφαίες λύσεις ΙοΤ που βασίζονται σε τεχνολογίες της Intel.

Για τρεις από αυτές, πραγματοποιήθηκε επίδειξη στο IDF, στις οποίες ανήκουν ένα συνδεδεμένο αμαξίδιο, το σύστημα SteadyServ iKeg και μια λύση διαχείρισης στόλου οχημάτων με Vnomics. Η Intel ανακοίνωσε επίσης συνεργασίες με τις AT&T, Cisco, GE και IBM για την κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων IoT και την προοπτική δημιουργίας καινοτόμων προϊόντων. Οι εντυπωσιακές αυτές νέες τεχνολογίες, θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός συνδεδεμένου μέλλοντος στο οποίο θα ζούμε, θα εργαζόμαστε και θα διασκεδάζουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Internet of Things της Intel δείτε το άρθρο στο παρακάτω link.

http://www.hwbox.gr/news-cpu-apu/36772-parousiasi-tis-intel-sxetika-me-tis-nees-texnologies.html

[img_alt=H Intel σας καλωσορίζει στο Internet of Things]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture33654.jpg[/img_alt]

Φωτογραφία από το TechRadar

Intel Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now