MetallicGR

Παγκόσμιο πρωτάθλημα League of Legends 2014

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Παγκόσμιο πρωτάθλημα League of Legends 2014]http://www.hwbox.gr/images/news_images/moba2.jpg[/NEWS_IMG] Για όσους δεν το γνωρίζουν, τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα του League of Legends, για τη σεζόν 2014.

Εκμεταλλευόμενη το hype που προκαλείται σε κάθε World Championship και θέλοντας να δημιουργήσει ακόμη περισσότερο, η Riot Games αποκάλυψε το Warrior. Πρόκειται για το νέο τραγούδι του γρήγορα ανερχόμενου συγκροτήματος Imagine Dragons, που μάλιστα συνοδεύεται από ένα εκπληκτικό animated video. Οι Imagine Dragons, γνωστοί ευρέως για το hit Radioactive, ανακοίνωσαν ότι έκαναν ένα διάλειμμα από την παραγωγή του νέου τους album, προκειμένου να δημιουργήσουν σε συνεργασία με τη Riot ένα τραγούδι για το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Μάλιστα ο Brandon Beck, CEO & Co-Founder της Riot Games, σχολίασε στο Twitter ότι τα περισσότερα μέλη των Imagine Dragons είναι Level 30 στο League of Legends. Συνέχισε λέγοντας ότι είναι πραγματικοί gamers, για αυτό και η συνεργασία μεταξύ τους ήταν τόσο διασκεδαστική.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του League of Legends ξεκίνησε στις 18 Σεπτέμβρη, με τις ομάδες που συμμετέχουν να ανέρχονται στις 16. Οι δύο finalist θα δώσουν την τελική μάχη στις 19 Οκτώβρη, στη Σεούλ, με τον νικητή να κερδίζει $1 εκατομμύριο. Το συνολικό prize pool μάλιστα, ξεπερνά τα $2 εκατομμύρια. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε και το γεγονός ότι το περσινό World Championship συγκέντρωσε 32 εκατομμύρια viewers συνολικά!

Μπορείτε να δείτε το match schedule εδώ: LoL Esports | 2014 Season

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Warriors MP3 εδώ: Warriors | League of Legends

[video=youtube;fmI_Ndrxy14]

Link to comment
Share on other sites

στο pool της dotas εβαλε και ο κοσμος το χερακι του. Βασικα η valve εβαλε το χερακι της (κανα 1,5 μυριο εβαλε) και τα ρεστα ο κοσμος.

Η riot δεν ψηθηκε να κανει κατι τετοιο οποτε για αυτο και μονο 2μυρια.

Link to comment
Share on other sites

στο pool της dotas εβαλε και ο κοσμος το χερακι του. Βασικα η valve εβαλε το χερακι της (κανα 1,5 μυριο εβαλε) και τα ρεστα ο κοσμος.

Η riot δεν ψηθηκε να κανει κατι τετοιο οποτε για αυτο και μονο 2μυρια.

ξεκινησε με 1.6 (λιγοτερα απο το λολ)

μετα εβγαλε κατι αντικειμενα in-game (compendium) που εκαναν 10 usd και τα 2.5 απο αυτα αντι να τα βαλει η valve στην τσεη (που μπορουσε ανετα) τα εβαλε prize pool

και ετσι ανεβηκε κοντα στα 11

αυτο που θελω να πω, ειναι οτι η valve βοηθαει πολυ περισσοτερο απο την riot την pro σκηνη, και το αποτελεσμα αυτης της κινησης μονο σε καλο της εχει βγει. Και σε εσοδα, και σε νεους παικτες, και σε ευχαριστημενους fans και πανω απολα πιο competitive pro σκηνη και οχι μονο

της αξιζει ενα μεγαλο μπραβο, και επρεπε και η riot να ακολουθησει σε αυτο το δρομο

Link to comment
Share on other sites

1m παιρνει ο πρωτος και αλλο 1m μοιραζοντε οι αλλοι 13.

anyway συμφωνω οτι επρεπε να κανουν και αυτοι καποιο τετοιο concept αλλα κλαιν, καλαπαιχνιδια να δουμε απο τα groups c/d (giati ta a/b ηταν μετρια καθως τα περισσοτερα ηταν stomps) και μετα στα QF/SF και τελικο και ολα τα αλλα φτιαχνοτε :P

Link to comment
Share on other sites

Η valve δεν έχει βοηθήσει περισσότερο την esport scene αλλά αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο :)

ξεκινησαμε τα φανατιλικια

αλλα συμφωνα με τη σελιδα της esports δεν εχεις δικιο

Screenshot by Lightshot

ειδικα τα λευτα που βγαζουνε per-tournament και per-year ειναι τετραπλασια

εκτος κ αν καταλαβα λαθος

Edited by Yoshi
Link to comment
Share on other sites

δεν υπάρχει κανένα φανατιλίκι, κι αν υπάρχει είναι από παίκτες του Dota προς του LoL. Με κάποια γρήγορα μαθηματικά αν αφαιρέσεις το 9 μύρια του International τότε βγαίνει πιο ρεαλιστικό το νούμερο.

Η Valve πούλησε ότι πούλησε επειδή ουσιαστικά είπε:

Αν θέλετε να ανεβάσετε το prize pool, τσοντάρετε.

Οι Dota fan-boys το πήραν προσωπικά κι έφτασε εκεί που έφτασε. Η Valve δεν πούλησε compendium σαν κάποιο "συνηθισμένο" αντικείμενο του game. Είπε εξ αρχής ότι είναι τσοντάρισμα αν θυμάμαι καλά, άρα δεν μπορούσε να τα καβατζώσει μιας κι υπήρχε κι live update του ποσού που είχε συγκεντρωθεί ώστε να εξιτάρει τον κόσμο κι να μεγαλώσει το ποσό. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now