MetallicGR

Συνεχίζονται οι περικοπές στη Microsoft

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Συνεχίζονται οι περικοπές στη Microsoft]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, η εταιρεία θα απολύσει συνολικά 2.100 εργαζόμενους (αρχής γενομένης από τις 18 Σεπτεμβρίου).

Οι απολύσεις γίνονται στο πλαίσιο της νέας αναδιάρθρωσης της εταιρείας που ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούλιο, ενώ ο αριθμός των απολυμένων ξεπερνάει -μέχρι στιγμής- τους 15.000. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αμερικανική εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία αναφορικά με το τμήμα στο οποίο θα ανήκουν οι εργαζόμενοι που θα απολυθούν σταδιακά.

Υπενθυμίζεται, ότι από τους 13.000 υπαλλήλους που έχασαν τη δουλειά τους τον Ιούλιο, οι περίπου 12.500 άνηκαν σε διάφορους τομείς της Nokia, ενώ αναμένονται περικοπές και στο τμήμα των λειτουργικών συστημάτων. Τέλος, το επόμενο κύμα απολύσεων στην εταιρεία του Redmond αναμένεται τον Ιούλιο του 2015, όπου και έχουν προγραμματισθεί άλλες 2.900 (απολύσεις).

[img_alt=Συνεχίζονται οι περικοπές στη Microsoft]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture33966.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

120 χιλιάδες νομίζω σε όλο τον κόσμο/τμήματα ΑΛΛΑ κάνουν αίσθηση τέτοιες ειδήσεις γιατί η MS γενικά δεν έδιωχνε κόσμο: έπαιρνε σύνταξη ο κόσμος της. Δεν ήταν όπως οι μικρές hw εταιρίες που οι υπάλληλοι αλλάζουν ανά 4 χρόνια ;)

Link to comment
Share on other sites

Και πόσοι δουλεύουν σύνολο στην MS για να δούμε σε τι ποσοστό αναλογεί?
κανα 150αρι χιλιαρικα.

Σας το 'πανε στα σεμινάρια του bloomberg το ποσό αυτό όταν ήταν να πιάσεις δουλειά, ή το googlαρες; Πρόσεξε τι θα πεις :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now