katsu

Η Blizzard ακυρώνει το Titan

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Blizzard ακυρώνει το Titan]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg2.jpg[/NEWS_IMG]Μετά από 7 χρόνια, δίνει τέλος στο πολυαναμενόμενο project.

Σε συνέντευξη με το Polygon, ο Mike Morhaime της Blizzard, εξηγεί γιατί τελικά έφτασαν σε αυτή την απόφαση. "Δεν βρίσκαμε διασκέδαση σε αυτό. Δεν βρίσκαμε το πάθος. Συζητήσαμε για το πως το βάλαμε σε μια περίοδο επαναξιολόγησης, και αυτό που αξιολογήσαμε είναι εάν αυτό είναι το παιχνίδι που θέλουμε πραγματικά να φτιάξουμε. Η απάντηση είναι όχι." Ο λόγος που ξεκίνησε η εταιρία να ασχολείται με ένα δεύτερο MMO είναι το WoW και η τεράστια επιτυχία του, καθώς ακόμα και τώρα, με τον αριθμό των συνδρομητών να μειώνεται, παραμένει το πιο κερδοφόρο παιχνίδι της. Απ ότι φαίνεται όμως δεν κατάφεραν να βρουν τη συνταγή της επιτυχίας και για αυτό το παιχνίδι. "Κάναμε ένα βήμα πίσω και παρατηρήσαμε ότι είχε κάποια ωραία σημεία." δηλώνει ο Chris Metzen. "Είχε όντως κάποια αξία σαν μια μεγάλη, ευρεία ιδέα, αλλά δεν μπορούσε να σταθεί. Η μουσική δεν έρεε. Έπρεπε να πάρουμε αυτή την απόφαση."

Αν και έκλεισε για τα καλά αυτό το κεφάλαιο για τη Blizzard, έχουν άλλα project να καταπιαστούν. Συγκεκριμένα το Heroes of the Storm και το Hearthstone. Ενώ, ο Metzen ελπίζει να μπορούν να υποστηρίζουν το WoW για πάντα. Παρ' όλες αυτές τις ασχολίες τους, όμως, δεν έχουν απορρίψει την πιθανότητα να ασχοληθούν με κάποιο άλλο MMO αργότερα "Δεν θα έλεγα όχι στο να ξανακάνω ένα MMO." δήλωσε ο Morhaime "Αλλά μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή, δεν είναι αυτό με το οποίο θέλουμε να ασχοληθούμε."

[img_ALT=Η Blizzard ακυρώνει το Titan]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture10634.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now