MetallicGR

Samsung NVMe SSD με 3D V-NAND στα 3.2 TB

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung NVMe SSD με 3D V-NAND στα 3.2 TB]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung.jpg[/NEWS_IMG] Η Samsung αποκαλύπτει πως ξεκινά την μαζική παραγωγή ενός νέου NVMe SSD drive με χωρητικότητα 3.2 TB.

Ο δίσκος προορίζεται για την enterprise αγορά και χρησιμοποιεί τις 3D V-NAND της Samsung σε form factor HHHL (half-height, half-length) διπλασιάζοντας την χωρητικότητα από τον μεγαλύτερο μέχρι τώρα NVMe SSD της που είχε 1.6TB. Το όνομά του SM1715 και πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση του XS1715 όσον αφορά τις επιδόσεις αλλά και την αξιοπιστία. Ο εν λόγω δίσκος έχει ταχύτητες ανάγνωσης που αγγίζουν τα 3,000 megabytes per second και τα writes τα 2,200MB/s. Τα IOPS κυμαίνονται στα 750,000 και 130.000 για ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα.

Η εξωπραγματική αντοχή του φαίνεται επίσης από τα 10 DWPDs (drive writes per day) για 5 χρόνια, κάτι που είναι υπέρ των μεγάλων επιχειρήσεων. Τέλος, ο SSD θα έρχεται σε δύο γεύσεις, με χωρητικότητες 1.6TB και φυσικά 3.2TB.

[img_alt=Samsung NVMe SSD με 3D V-NAND στα 3.2 TB]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34054.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι θα επηρεάσει την εταιρία.

Δεν είναι κανένα revo drive που το πήραν 1000 άτομα... ο evo ήταν τέρμα πετυχημένο προϊόν, 1000άδες κομμάτια, στην Αμερική υπήρχε και στα super markets ( :hehe: ) !

Ακόμα και να το μαζέψουν με fw, σκέψου πόσοι δεν θα το ακούσουν και θα μείνουν με τη λάθος εντύπωση, πόσοι θα αποφύγουν να προτείνουν τον επόμενο evo, το hate από τους πωρωμένους των άλλων εταιριών στα forum. κτλ κτλ... γενικά είναι μεγάλη ζημία για το ssd dept. να σκάει πρόβλημα στο πιο πετυχημένο προϊόν τους.

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now