MetallicGR

Νέα επίθεση στους servers του Destiny

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα επίθεση στους servers του Destiny]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action2.jpg[/NEWS_IMG] Η ομάδα hackers Lizard Squad φαίνεται πως θα συνεχίσει να μας απασχολεί αφού τις βραδινές ώρες της Κυριακής ξεκίνησε νέα επίθεση στους servers που φιλοξενούν το Destiny, αλλά και το Call of Duty: Ghosts.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα που συμβαίνει κάτι τέτοιο, ωστόσο τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν δεν ήταν τόσο μεγάλα. Ήδη η Bungie ανέφερε από τις πρώτες πρωινές ώρες ότι η κατάσταση επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα και πως οι παίκτες θα μπορούν σύντομα να παίζουν απροβλημάτιστα. Η κατάσταση με το Call of Duty έχει ήδη επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα.

[img_alt=Νέα επίθεση στους servers του Destiny]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34265.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Χμμ... το security στα online games είναι μεγάλη υπόθεση. Λίγα standards, αρκετός "πρωτότυπος" κώδικας, πολλές ευκαιρίες για κάθε ανερχόμενο hacker να δειχτεί...

Πηγαίνετε να τα κάνετε σε καμιά τράπεζα ρε τσακάλια! :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Πηγαίνετε να τα κάνετε σε καμιά τράπεζα ρε τσακάλια! :hehe:

Και στο hearthstone έχουν βγει όλοι οι προγραμματιστάδες και φτιάχνουν bots, αν μπεις βράδυ να παίξεις θα πετύχεις στάνταρ 2-3 ανά 10 games, τα έχουν κάνει και έξυπνα οι άτιμοι. Δεν έχουν τπτ καλύτερο να κάνουν; Αφού τις έχουν που τις έχουν τις γνώσεις, ας σηκώσουν καμιά τράπεζα όπως λες κι εσύ :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now