Recommended Posts

[NEWS_IMG=Tt eSPORTS CHALLENGER Prime Gaming Keyboard]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ttesports.jpg[/NEWS_IMG] Η Tt eSPORTS ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή την αποκάλυψη του νέου της Gaming Πληκτρολογίου CHALLENGER Prime.

Το νέο πληκτρολόγιο της εταιρείας φέρει 3 χρώματα LED, μπλε, κόκκινο και μοβ με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα, ενώ διαθέτει onboard μνήμη, macro, Πλήκτρα πολυμέσων, πλήκτρα συντομεύσεων, ρυθμιζόμενο repeat rate, ρυθμιζόμενο Polling rate καθώς και key mapping σε Game mode. Μόνο με αυτά, βλέπουμε τον all around χαρακτήρα που έχει το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο που είναι ιδανικό τόσο για gaming, όσο και για τις καθημερινές εργασίες όπως παρακολούθηση ταινιών, αλλά και δαχτυλογράφηση.

Μαζί με το CHALLENGER Prime, η Tt eSPORTS παρέχει και το ειδικό λογισμικό για να αλλάξετε το mapping στα πλήκτρα σας, τα οποία θα λειτουργούν μόνο εφόσον θα είστε σε Game mode. Μέχρι στιγμής το πληκτρολόγιο είναι διαθέσιμο μόνο στην αγορά της Αμερικής για προπαραγγελία, με προτεινόμενη τιμή τα $29.99 USD και αναμένεται και στις υπόλοιπες αγορές σύντομα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την επίσημη σελίδα του προϊόντος.

[img_alt=Tt eSPORTS CHALLENGER Prime Gaming Keyboard]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34109.jpg[/img_alt]

[img_alt=Tt eSPORTS CHALLENGER Prime Gaming Keyboard]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34110.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now