MetallicGR

Ello: Το εναλλακτικό Facebook

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ello: Το εναλλακτικό Facebook]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general5.jpg[/NEWS_IMG] Ένα νέο κοινωνικό δίκτυο ξεπήδησε στον διαδίκτυο με το όνομα Ello με σκοπό να... αντιταχθεί στο Facebook.

Το χαρακτηριζόμενο και ως "anti-Facebook" δίκτυο δέχεται μέλη προς στιγμήν μόνο με invites, ενώ έχει προσελκύσει αρκετά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Στη σελίδα του, οι διαχειριστές του Ello έχουν αναρτήσει ένα μικρό κείμενο τριών παραγράφων το οποίο είναι "αιχμηρό" για μέσα όπως το Facebook, που όπως λέει χρησιμοποιεί στατιστικά των χρηστών για την προβολή διαφημίσεων, αγοράζοντας τους και στην συνέχεια πουλώντας τους. Εκτός αυτού, αναφέρει καθαρά πως τέτοιου τύπου κοινωνικά δίκτυα ανήκουν σε διαφημιστές.

Με βάση αυτά το Ello θέλει να πει πως βλέπει την έννοια "κοινωνικό δίκτυο" εντελώς διαφορετικά και υπόσχεται ένα μέρος όπου θα υπάρχει απλότητα, διαφάνεια και ομορφιά! Να τονίζουμε ότι το Ello έγινε στόχος διάφορων επιθέσεων τις περασμένες ημέρες δηλώνοντας έτσι τη πιθανή γρήγορη ανέλιξή του.

[img_alt=Ello: Το εναλλακτικό Facebook]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34315.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now