MetallicGR

Thermaltake TR2 Bronze Series PSUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Thermaltake TR2 Bronze Series PSUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/thermaltake.jpg[/NEWS_IMG] Η Thermaltake ανακοίνωσε την νέα σειρά τροφοδοτικών της TR2 που αποτελείται από μοντέλα 450W, 500W και 600W.

Η νέα σειρά τροφοδοτικών της Thermaltake κατασκευάζεται από ποιοτικά υλικά, επιτρέποντας ασταμάτητη χρήση, σταθερές και αξιόπιστες επιδόσεις. Έρχονται με την πιστοποίηση 80 PLUS Bronze συνδυάζοντας έτσι καλύτερο λόγο απόδοσης προς τιμή. Η σειρά υποστηρίζει το στάνταρ ATX 12V 2.3 με τις μονάδες να ψύχονται από αθόρυβο ανεμιστήρα 120mm με έξυπνο έλεγχο των RPM.

Τα καλώδια έχουν extra μήκος για καλύτερο cable management σε κουτιά που το υποστηρίζουν. Ανάμεσα στα ποιοτικά υλικά βρίσκουμε και Ιαπωνικούς πυκνωτές για αυξημένη αξιοπιστία και σταθερότητα. Περισσότερα δείτε στις αντίστοιχες σελίδες των τροφοδοτικών 450W, 500Wκαι 600W.

[img_alt=Thermaltake TR2 Bronze Series PSUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34407.jpg[/img_alt]

[img_alt=Thermaltake TR2 Bronze Series PSUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34408.jpg[/img_alt][img_alt=Thermaltake TR2 Bronze Series PSUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34409.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Personal ευτυχώς όχι γιατί ποτέ δεν τα εμπιστεύτηκα για τα μηχανήματα μου, αλλά για πολλούς πελάτες και κάποια φιλαράκια ναι ήταν πολύ personal να βλέπεις να καίγεται ολόκληρο το μηχάνημα σου από μια λάθος επιλογή τροφοδοτικού. Το χειρότερο κάψιμο που το λυπήθηκα κιόλας ήταν 1100 ευρώ πέρυσι από 600αρι TR2 3ετίας.

Link to comment
Share on other sites

Οντως ειχαν βγαλει πολλα προβληματα 1-2 σειρες της πριν απο 3-4 χρονια...

Απο τοτε δεν τα ξανακουμπησα και εγω να πω την αληθεια και παντα κρατω μικρο καλαθι για τα PSUs της.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now