MetallicGR

Η Swiftech λανσάρει την H240-X AIO υδρόψυξη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Swiftech λανσάρει την H240-X AIO υδρόψυξη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Η γνωστή εταιρείας Swiftech ανακοίνωσε την H240-X AIO υδρόψυξη.

Η εταιρεία πατάει στις γερές βάσεις που έθεσε η H220-X με την H240-X να βελτιώνεται σε πολλούς τομείς. Διαθέτει μεγάλο ψυγείο 140 mm συνοδευόμενο από παρόμοιων διαστάσεων ανεμιστήρα και enthusiast grade αντλία και waterblock με μόνο σκοπό τη διατήρηση των θερμοκρασιών του επεξεργαστή σε χαμηλά επίπεδα. Για τους καθημερινούς χρήστες, η υδρόψυξη έρχεται προ-γεμισμένη και δεν απαιτείται περαιτέρω ασχολία, παρά μόνο με την εγκατάστασή της.

Επίσης η υδρόψυξη είναι παραμετροποιήσιμη χάρη στα εύκολα αφαιρούμενα fittings και σωληνώσεις με την αντλία να είναι αρκετά ισχυρή για να υποστηρίξει και άλλα υποσυστήματα όπως κάρτες γραφικών και extra ψυγεία. Η ψύκτρα έχει προτεινόμενη τιμή τα $149.95 και είναι διαθέσιμη από το site της Swiftech.

[img_alt=Η Swiftech λανσάρει την H240-X AIO υδρόψυξη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34496.jpg[/img_alt]

Swiftech Press Release

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά έμεινα πίσω; Δεν κατάλαβα ακριβώς πότε έγινε αυτή η αλλαγή και τώρα η Swiftech φτιάχνει τα πιο δυνατά h2o AIO.

Swiftech H220/H320/H220X and CM Glacer 240L/360L Owners' Club @ OCN με 750k views και 1250 σελίδες σχόλια. Το thread αυτό το είχα παρατηρήσει πέρσι Αύγουστο και ήταν χαλαρό τελείως, τι άλλαξε; :P

Ω μέγα μάστερ [MENTION=1152]caution[/MENTION] Τάσιους, μπορείς να με διαφωτίσεις που τα παρακολουθείς εσύ αυτά; :hehe:

//EDIT: Μάλλον απλά δεν είχα διαβάσει αρκετά, το TPU έκανε review το 220-X τον Αύγουστο και κάνει λόγο για την καλύτερη έτοιμη υδρόψυξη.

Relative_perf.gif

Edited by George_o/c
το έβαλα σε σπόιλερ μην ξεχειλώνει η σελίδα
Link to comment
Share on other sites

Τα αποτελέσματα του review τα είχα δει ρε, απλά αναρωτήθηκα πως έγινε ξαφνικά αυτό το μπαμ από τη Swiftech; Θυμάμαι παλιότερα που έβγαζε AIO h2o kits και όλοι πήγαιναν πάλι σε Corsair. Πάντα λέγαμε επίσης ότι δεν είχε καλή διαθεσιμότητα.

Τώρα που κοίταξα και το review του TPU που δείχνει ότι τις περνούσε ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες, άρχισα να χαμπαριάζω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now