katsu

Τρία νέα updates για το Sims 4

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τρία νέα updates για το Sims 4]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sim1.jpg[/NEWS_IMG]Φαντάσματα και πισίνες!

Τι γίνεται όταν πεθάνει ένας Sim; Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρίας, θα κυκλοφορήσουν 3 updates, με το πρώτο να είναι ήδη διαθέσιμο. Και για να απαντήσω στην ερώτηση, μα φυσικά επιστρέφει σαν φάντασμα για να στοιχειώσει τους υπόλοιπους. Ο τρόπος με τον οποίο μας άφησε χρόνους θα καθορίζει και το χαρακτήρα του σαν πνεύμα. Οπότε σίγουρα να περιμένετε φασαρία και ζαβολιές, έτσι κι αλλιώς δεν έχει κάτι να χάσει. Θα μπορούμε όμως, σύμφωνα με φήμες, να τους φέρουμε πάλι πίσω στη ζωή. Με τo ίδιο update προστίθενται μερικά άλλα καλούδια. Στολές κατευθείαν από το Star Wars: X-Wing flight suit, η ρόμπα της Leia, η πανοπλία του Darth Vader, και φυσικά μια στολή Yoda. Επιπλέον το patch συνοδεύεται από μικρά bug fixes και κάποιες άλλες λεπτομέρειες όπως περισσότερα χρώματα για τα μάτια.

Το επόμενο update που καταφτάνει το Νοέμβριο, είναι κάτι που όλοι περίμεναν. Επιστρέφουν οι πισίνες, οι οποίες δεν ήταν μέρος του παιχνιδιού μέχρι τώρα καθώς η εταιρία είχε πει ότι δεν ασχολήθηκε μαζί τους για να επικεντρωθεί σε άλλα κομμάτια του τίτλου. Τέλος το τρίτο update έρχεται το Δεκέμβριο και προσθέτει νέα Career paths και επιβραβεύσεις.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/I4kq_VDA8cM" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now