Recommended Posts

[NEWS_IMG=DIY: Zip Earphones]http://www.hwbox.gr/images/news_images/hwbox1.jpg[/NEWS_IMG] Δώστε έναν άλλο αέρα στα ακουστικά σας, επενδύοντας απλά το καλώδιό τους με ένα φερμουάρ!

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε έρθει αντιμέτωποι με ένα "κουβάρι" ακουστικών ειδικά όταν θέλουμε να τα "αποθηκεύσουμε" γρήγορα στην τσέπη μας περιμένοντας το λεωφορείο να έρθει! Σε αυτό το DIY θα δούμε πως μπορούμε να επενδύσουμε ένα ζευγάρι ακουστικών (ψείρες) με ένα φερμουάρ που έχει περισσέψει (ενημερωτικά μπορούμε και να αγοράσουμε μόνο το φερμουάρ!). Αρχικά θα χρειαστούμε εκτός των ακουστικών και του φερμουάρ και βελόνα-κλωστή, κατά προτίμηση ίδιου χρώματος.

Βήμα 1. Τυλίγουμε την κάθε πλευρά του φερμουάρ σε κάθε καλώδιο και ξεκινάμε να το ράβουμε. (Πληροφορίες για το ράψιμο δεν είναι διαθέσιμες επί του παρόντος!) Φροντίστε μόνο η κλωστή να έχει ίδιο χρώμα με το φερμουάρ για ευνόητους λόγους.

[img_alt=DIY: Zip Earphones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34539.jpg[/img_alt]

[img_alt=DIY: Zip Earphones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34540.jpg[/img_alt]

Βήμα 2. Αφού τελειώσουμε με το ράψιμο κάνουμε μια δοκιμή για να δούμε το αποτέλεσμα! Τώρα θα σας είναι πιο εύκολο να τα αποθηκεύσετε, ενώ σίγουρα θα είναι πιο εύκολο το ξεδίπλωμα τους. Αυτό το DIY αποτελεί σωτήριο "Life Hack" για αρκετούς ανθρώπους που ζουν στην πόλη.

[img_alt=DIY: Zip Earphones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34541.jpg[/img_alt]

[img_alt=DIY: Zip Earphones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34542.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now