MetallicGR

Wreckfest: Η εμπορική ονομασία του Next Car Game

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Wreckfest: Η εμπορική ονομασία του Next Car Game]http://www.hwbox.gr/images/news_images/racing1.jpg[/NEWS_IMG] Η Bugbear Entertainment αποκάλυψε επίσημα, ότι η εμπορική ονομασία του επερχόμενου racing τίτλου Next Car Game θα είναι Wreckfest.

Επιπλέον, η ομάδα παρουσίασε τα multiplayer modes του παιχνιδιού, καθώς και κάποιες πληροφορίες για την πιο πρόσφατη έκδοση. Συγκεκριμένα, το Wreckfest έρχεται με τέσσερα διαφορετικά multiplayer modes: Racing, Demolition Derby, Deathmatch και Team Deathmatch, ενώ η ομάδα στοχεύει στην συμμετοχή έως 24 παικτών.

Η Bugbear ανέφερε ότι ο τίτλος αναπτύσσεται με την game engine ROMU, μια μηχανή που σύμφωνα με την ομάδα, παρέχει τα απαραίτητα εφόδια για να εξασφαλιστεί πως τόσο οι συγκρούσεις όσο και το σύστημα ζημιάς θα φαίνονται εντυπωσιακά. Τέλος, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου μπορείτε να βρείτε υλικό από το παιχνίδι, καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βελτιώσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

[img_alt=Wreckfest: Η εμπορική ονομασία του Next Car Game]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34843.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now