Recommended Posts

[NEWS_IMG=Aerocool Strike-X Cube Micro ATX Chassis]http://www.hwbox.gr/images/news_images/aerocool.jpg[/NEWS_IMG] Η Aerocool Advanced Technologies λανσάρει το Strike-X Cube Micro ATX κουτί της.

Το νέο κουτί της εταιρείας διαθέτει ακρυλικό παράθυρο, ενσωματωμένο fan controller, χώρο για υδρόψυξη και υποστήριξη Micro ATX μητρικών. Το κουτί έχει διαστάσεις 435 x 280 x 412 mm με την Aerocool να υπόσχεται την κατασκευή απίθανων gaming συστημάτων με κύριο στόχο την εύκολα μεταφορά. Υποστηρίζει αερόψυκτρες με μέγιστο ύψος 187 mm και υδροψύξεις με ψυγείο 240 ή 280 mm, ενώ επίσης η Aerocool έχει τοποθετήσει και ειδικά grommets στο πίσω μέρος.

Περισσότερες ευκολίες συναντάμε στην μεριά του τροφοδοτικού, όπου το αφαιρούμενο κάλυμμα βοηθά στην εγκατάσταση, ενώ εγκαθίσταται στο πλάι με τον ανεμιστήρα να κοιτά στο sidepanel για καλύτερο εξαερισμό. Ο fan controller μπορεί να υποστηρίξει ανεμιστήρες με έως και 15W κατανάλωσης ενώ στο front panel συναντάμε επίσης και δύο USB 3.0 θύρες, καθώς και τις κλασικές θύρες του ήχου (μικρόφωνο/ακουστικά). Η διαθεσιμότητα του Strike-X Cube ξεκινά αυτή την εβδομάδα στην προτεινόμενη τιμή χωρίς ΦΠΑ $120,90.

[img_alt=Aerocool Strike-X Cube Micro ATX Chassis]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34959.jpg[/img_alt]

[img_alt=Aerocool Strike-X Cube Micro ATX Chassis]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34960.jpg[/img_alt]

[img_alt=Aerocool Strike-X Cube Micro ATX Chassis]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34961.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now