MetallicGR

Δύσκολο οικονομικό τρίμηνο για την Samsung

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δύσκολο οικονομικό τρίμηνο για την Samsung]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung2.jpg[/NEWS_IMG] Μεγάλη πτώση σημειώνει η Samsung στα έσοδά και υπόσχεται νέες συσκευές σύντομα.

Η Κορεάτικη φίρμα, είδε τα έσοδά της να πέφτουν κατά περίπου 60% (59,6%) το τελευταίο τρίμηνο. Λέγεται ότι τα λειτουργικά κέρδη στο διάστημα Ιουλίου Σεπτεμβρίου ανήλθαν στα 4.1 τρις ($3.8, £2.4 δις), 59,6% κάτω από τις προβλέψεις για περίπου 5.6 τρις. Αυτό το τρίμηνο φέρνει την εταιρεία σε δύσκολη θέση, ενώ είναι από τα χειρότερα σε κέρδος τρίμηνα από το 2011!

Επιπρόσθετα, υποσχέθηκε πως θα ανακοινώσει μια νέα σειρά από smartphones για την high end αγορά που θα χαρακτηρίζονται από "νέα υλικά και καινοτόμους σχεδιασμούς".

[img_alt=Δύσκολο οικονομικό τρίμηνο για την Samsung]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34974.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Είδα τα μειωμένα έσοδα κατά 59.6% και σκάλωσα λίγο, γιατί δεν αναφερόταν σε σχέση με τι ήταν τόσο μειωμένα.

a 59.7 per cent fall from analysts' expectations of around 5.6 trillion won

Οι αναλυτές μπορούν να λένε ότι θέλουν ορισμένες φορές :P Αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι τα projected sales της ίδιας της Samsung για το '14 είναι κατά 20% μειωμένα σε σχέση με το '13.

Έκανε και μια νύξη για το Q4 να είναι καλυμμένη απέναντι στους επενδυτές :P

The company warned that uncertainty in the mobile sector would carry through into the fourth quarter, although it promised a new line-up of top-end smartphones featuring "new materials and innovative designs".

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now