MetallicGR

Πόσους υπολογιστές έχετε στο σπίτι σας;

Πόσους υπολογιστές έχετε στο σπίτι σας;  

82 members have voted

  1. 1. Πόσους υπολογιστές έχετε στο σπίτι σας;

    • Έναν. Δεν χρειάζομαι παραπάνω.
      12
    • Δύο.
      30
    • Τρεις.
      22
    • Άνω των τριών.
      18


Recommended Posts

Η υπερπληροφόρηση είναι ένα φαινόμενο που ανθίζει στην εποχή μας και σε αυτό παίζουν σημαντικό ρόλο οι υπολογιστές, αλλά και κάθε συσκευή που συνδέεται στο διαδίκτυο. Χιλιάδες πληροφορίες περνάνε από τα μάτια μας καθημερινά, πληροφορίες που στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν αξίζουν την ιδιαίτερη προσοχή μας. Οι εποχές όπου είχαμε μόνο έναν υπολογιστή στο σπίτι έχουν για πολλούς περάσει αφού πλέον υπάρχουν πολλοί τρόποι για να λάβουμε μια πληροφορία (smartphones, tablets).

Επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στους στους υπολογιστές, αρκετοί από εμάς έχουν περισσότερους από έναν στο σπίτι τους, έναν για την διασκέδαση, έναν για την εργασία και ίσως έναν για "όλες τις δουλειές", όμως η ουσία είναι πως έχουμε όλο και περισσότερα "μέσα" για να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο του διαδικτύου. Εσείς πόσους υπολογιστές έχετε στο σπίτι σας και ως τι τους χρησιμοποιείτε;

Link to comment
Share on other sites

Δυο, ο σταθερός μου και το λάπτοπ του αδερφού μου. Είναι και δυο παροπλισμένα, το ένα το 'χα δώσει στον αδερφό, το 'χε σε παλιό πατητήρι/νυν συνεργείο, ήταν και καναρίνια στο χώρο και το μηχάνημα OC για να μην αργεί, όταν είπαμε να του βάλουμε linux, παρατηρήσαμε ότι μας άφησε χρόνους. Το άλλο είναι ο πρώτος μου, ένας P3@600, αποσυναρμολογημένος σε κουτί στην αποθήκη.

Link to comment
Share on other sites

Ενας ο δικος μου για μια απο ολα,Ενας της γυναικας για μια απο ολα εκτος απο παιχνιδια,Ενας στην μανα μου για μια απο ολα.Δηλαδη τρεις στο συνολο...

Link to comment
Share on other sites

One pc to rule them all, My precius, o πύραυλος που έχω στο δωμάτιο, και ένα λαπτοπ δεκαετίας που χρησιμοποιώ για internet και κατεβαστήρι, στη γυναίκα πήρα tablet για να αφήσει το λαπτοπ στην ησυχία του. :righton:

Link to comment
Share on other sites

Χμ... απάντηση >10 δεν έχει;; :P

1 αραχνιάζει σοφίτα

1 στο δωμάτιο μου

1 ΗTPC στην τηλεόραση

1 στο εργαστήριo

1 ΗTPC στο homecinema

1 CUDA .

1 Νετμπουκ,

1 Headless νετμπουκ

3 Λάπτοπ

1 Raspberry

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now