katsu

Firefly Online υπό ανάπτυξη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Firefly Online υπό ανάπτυξη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg1.jpg[/NEWS_IMG]Βασισμένο στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

Μία από τις σειρές που είναι γενικά αποδεκτή και αγαπητή από πολύ κόσμο, πρόκειται να έρθει και στα PC μας με το δικό της MMO, με το original cast να δανείζει τις φωνές του στο project. Αν και πρόκειται για MMORPG, θα είναι λίγο διαφορετική η προσέγγιση όσο αφορά τα quest, o technical director John OʼNeill εξηγεί: "το online κομμάτι έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν είσαι ο μόνος κυβερνήτης που πετάει στο διάστημα, και αναγκαστικά θα έρθεις σε επαφή με άλλα σκάφη, που έχουν τη δική τους ατζέντα. Κάποιες συναναστροφές θα καταλήξουν ομαλά, άλλες όχι και τόσο."

Επίσης θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα AI crew, που σημαίνει να ελέγχουμε τη διάθεση και τις προσδοκίες τους. Αν ένας μέλος του πληρώματος φύγει, επιστρέφει στον κόσμο και μπορεί να προσληφθεί από άλλους παίχτες. Το μίσος του για μας θα συνεχίσει να υπάρχει και αυτό θα οδηγήσει σε αποστολές που θα κάνουν άλλους να σας κυνηγούν μέσα στο γαλαξία. To Firefly Online βρίσκεται υπό ανάπτυξη για Windows PC, Mac OS X, iOS και Android.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/wEcIZfsliHU" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now