MetallicGR

Samsung: 60GHz Wi-Fi με ταχύτητες έως και 4.6Gbps

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung: 60GHz Wi-Fi με ταχύτητες έως και 4.6Gbps]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung2.jpg[/NEWS_IMG] Η Samsung ανακοίνωσε πως ξεπέρασε όλα τα προβλήματα της τεχνολογίας 60GHz Wi-Fi και πλέον μπορεί να "πλασαριστεί" στην αγορά.

Συγκεκριμένα η κορεάτικη εταιρεία έφερε μερικά παραδείγματα όπως ένα αρχείο 1GB μπορεί να μεταφερθεί σε 3 δευτερόλεπτα, ενώ ασυμπίεστο HD video μπορεί να stream-αριστεί σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των συσκευών. Επίσης η Samsung λέει πως η εν λόγω τεχνολογία προσφέρει το πολύ πενταπλασιασμό των ταχυτήτων μεταφοράς δεδομένων.

Επιπρόσθετα, σήμερα μπορούμε να δούμε ταχύτητες μέχρι 866Mbps ή 108MB ανά δευτερόλεπτο. Με την τεχνολογία της Samsung, ενδέχεται να δούμε έως και 4.6Gbps, ή 575MB ανά δευτερόλεπτο! Η κορεάτικη εταιρεία αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα με την τεχνολογία, όπως αδύναμο σήμα με χαμηλή διαπεραστικότητα. Τέλος, η τεχνολογία των 60GHz θα ενσωματωθεί σε αρκετές συσκευές της αγοράς το επόμενο διάστημα. Το πότε, εξαρτάται από την ταχύτητα του R&D της Samsung Electronics!

[img_alt=Samsung: 60GHz Wi-Fi με ταχύτητες έως και 4.6Gbps]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture35438.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Καλά όλα αυτά και οι βαρύγδουπες ανακοινώνεις, αλλά αν δε γίνουν πρότυπα, απλά θα πάνε άπατα. Εδώ έχουμε δει αρκετές φορές πρότυπα που πάνε άπατα γιατί ανταγωνίστηκαν άλλα, όχι απαραίτητα καλύτερα (beta/vhs/philips, hd dvd/bluray), αλλά με καλύτερες διασυνδέσεις.

Link to comment
Share on other sites

και αμα εχεις κανα ανθρωπο ή κανα τοιχο αναμεσα σε εσενα (με τη συσκευη) και τον πομπό τι κάνεις?

+ οτι το λενε λες και ανακαλυψαν κατι

+ γκουχ 802.11ad γκουχ

Link to comment
Share on other sites

Άσχετο με την samsung, μπράβο τους έτσι πάμε μπροστά, αλλά σχετικό με το wifi..ανοίγω το wifi στην sony hx60v μου συνδεέται με το pc και κάνει αυτόματα backup..γιατί δεν μπορώ να δω με πόση ταχύτητα μεταφέρει όταν το κάνω χειροκίνητα (δλδ όταν δεν παίρνει το back up το πρόγραμα της sony) Ψιλοπερίεργο...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now