Recommended Posts

[NEWS_IMG=Face-Off: Alien Isolation]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps4.jpg[/NEWS_IMG] Το Alien: Isolation στο μικροσκόπιο της πληρέστερης στήλης Digital Foundry του Eurogamer που επιμελείται το Enternity.gr.

Με μια πρώτη ματιά που ρίξαμε στο Alien: Isolation, μας δόθηκε η εντύπωση ότι οι εκδόσεις ανάμεσα σε PS4 και Xbox One είναι ισοδύναμες, αφού και οι δύο χρησιμοποιούν ανάλυση 1080p, ενώ μοιράζονται ένα ευρύ φάσμα από υλικά και οπτικά εφέ. Η απόδοση αποτέλεσε ζήτημα, αφού το PS4 φάνηκε να διαθέτει εμφανές πλεονέκτημα χάρις στο πιο σταθερό frame-rate και στην έλλειψη tearing (ταυτόχρονη εμφάνιση πληροφορίας από δύο ή περισσότερα frames, που έχει ως αποτέλεσμα ένα εφέ «σκισίματος» της εικόνας). Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, έμοιαζε μία καθαρή νίκη για την κονσόλα της Sony, όμως δεδομένου ότι ο τίτλος είναι διαθέσιμος σε πέντε συστήματα, θέλαμε να δούμε πόσο καλά στέκεται το Alien: Isolation στα προηγούμενης γενιάς Xbox 360 και PS3, ενώ θέλαμε να διερευνήσουμε και τα προτερήματα της έκδοσης για PC. Πέρα από αυτά, θέλαμε να εντοπίσουμε και την αιτία του έντονου προβλήματος με το frame rate στις κινηματογραφικές σκηνές.

Και οι τρεις εκδόσεις χρησιμοποιούν 16x anisotropic filtering, αν και εντοπίζονται μερικές αποκλίσεις, όπου επιφάνειες «φιλτράρονται» πιο καθαρά στο ένα σύστημα σε σχέση με το άλλο. Διαβάστε περισσότερα στο Enternity.gr.

[img_alt=Face-Off: Alien Isolation]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture35509.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now