MetallicGR

AMD GPUs στους νέους iMac της Apple

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD GPUs στους νέους iMac της Apple]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple.jpg[/NEWS_IMG] Αφού έκανε την αρχή με τους επαγγελματικούς Mac Pro, η AMD θα εκτοπίσει εντελώς την NVIDIA και από τους "απλούς" Mac.

Η Apple εδώ και καιρό μας έχει προετοιμάσει για iMac στις 27 ίντσες με ανάλυση 5120x2880 pixels και σήμερα μαθαίνουμε πως το εν λόγω πάνελ θα οδηγείται από AMD κάρτες γραφικών. Μέχρι στιγμής οι περισσότεροι iMac τρέχουν με κάρτες γραφικών της NVIDIA και συγκεκριμένα αυτές της σειράς GTX 700, ενώ δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που η Apple επιλέγει την AMD. Ίσως επειδή οι κάρτες της βρίσκονται ήδη στους επαγγελματικούς Mac Pro. Σε μια ημέρα, δηλαδή στις 16 Οκτωβρίου, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει την νέα σειρά iMac στις 27 ίντσες και το ενδιαφέρον στρέφεται στις AMD GPUs που θα φέρουν αλλά και στα panel με ανάλυση 5K.

[img_alt=AMD GPUs στους νέους iMac της Apple]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture35504.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

αν βγάλει και κάτι καλό στο cpu κομμάτι με το κ12 η AMD τη βλέπω την Apple να το γυρνάει σε apu, κακά τα ψέματα είναι αρκετά ελκυστική πλατφόρμα για τα imac για πολλούς λόγους + το HSA που έχει τη δυνατότητα η apple να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο αφού ελέγχει τα πάντα στο οικοσύστημα της

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now