MetallicGR

MSI 27" AIO με GTX 900M Series κάρτες γραφικών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI 27" AIO με GTX 900 Series κάρτες γραφικών]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi11.jpg[/NEWS_IMG] Η MSI πραγματοποιεί ένα refresh στην γκάμα των AIOs της, προσθέτοντας τις νέες κάρτες γραφικών της σειράς GTX 900M.

Πλέον όλοι οι AIO Gaming υπολογιστές της εταιρεία θα εξοπλίζονται με τις πρόσφατες Maxwell κάρτες γραφικών mobile NVIDIA GeForce GTX 970M και GTX 980M. Οι εν λόγω υπολογιστές διαθέτουν κορυφαία υποσυστήματα, όπως επεξεργαστές Intel Core i7, υποστήριξη έως 16GB DDR3L RAM, την τεχνολογία MSI Super RAID και φυσικά την δικτύωση Killer E2200.

Η μετάβαση θα ξεκινήσει από την Αμερική, πριν περάσει και στις υπόλοιπες Ηπείρους. Εδώ να θυμίσουμε πως οι GeForce 900M κάρτες γραφικών έχουν κεντρίσει την προσοχή αρκετών καταναλωτών με τις αρκετά υψηλές επιδόσεις τους, που σε ορισμένες περιπτώσει αγγίζουν και αυτές ενός desktop υπολογιστή. Για περισσότερες πληροφορίες για τις κάρτες της NVIDIA δείτε εδώ, ενώ για τα All in ones τσεκάρετε εδώ.

[img_alt=MSI 27" AIO με GTX 900 Series κάρτες γραφικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture35549.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now