MetallicGR

Δύο νέα κουτιά λανσάρει η In Win

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δύο νέα κουτιά λανσάρει η In Win]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Η In Win ανακοίνωσε την είσοδο δύο νέων κουτιών, των 707 και 703.

Το 707 είναι ένα full-tower κουτί με το 703 να συγκαταλέγεται στην κατηγορία των mid-tower, ενώ αμφότερα κατασκευάζονται από SECC ατσάλι αφήνοντας μια ευχάριστη νότα στιβαρότητας για τους επίδοξους PC Builders. Τα κουτιά έρχονται και σε έκδοση με πλαϊνό παράθυρο για να θαυμάσετε το εσωτερικό. Ειδικότερα για το εσωτερικό, τα κουτιά μπορούν να υποστηρίξουν την εγκατάσταση μέχρι και 10 ανεμιστήρων, ενώ υπάρχει χώρος για ψυγεία υδρόψυξης 360mm και 240mm.

Το φάρδος του 707 είναι 206mm και έτσι μπορεί να χωρέσει υπερ-υψηλές ψύκτρες επεξεργαστών ενώ το γνωστό παράθυρο στο Motherboard tray διευκολύνει την εγκατάστασή τους. Το Mid tower από την άλλη ενδείκνυται για μικρότερα builds και προσφέρεται και σε "Silent White" χρώμα εκτός από το "Gaming Black". Τέλος και τα δύο διαθέτουν εύκολη, tooless εγκατάσταση των δίσκων και των optical drives.

[img_alt=Δύο νέα κουτιά λανσάρει η In Win]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture35742.jpg[/img_alt]

[img_alt=Δύο νέα κουτιά λανσάρει η In Win]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture35743.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now