katsu

Νέα στοιχεία για το Total War: Attila

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα στοιχεία για το Total War: Attila]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy3.jpg[/NEWS_IMG]Μια μικρή αλλαγή στις πολιορκίες.

Στο νέο κεφάλαιο της σειράς Total War θα έχουμε μεγαλύτερη ευκολία στο να καίμε διάφορα πράγματα. Η Creative Assembly εισάγει κάτι καινούριο που η ίδια ονομάζει "Dynamic Fire Simulation". Με λίγα λόγια, η φωτιά μπορεί να ξεκινήσει από κάποιο φλεγόμενο βέλος ή από κάποια μονάδα και να εξαπλωθεί από κτίριο σε κτίριο. Επίσης και οι καιρικές συνθήκες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της φωτιάς. Αν ο άνεμος είναι ισχυρός, η φωτιά θα εξαπλωθεί γρηγορότερα.

Μία ακόμα αλλαγή έρχεται και στις πολιορκίες, οι οποίες πλέον διαθέτουν πολλαπλά "escalation states". Αν επιτεθούμε πολύ νωρίς, θα έρθουμε αντιμέτωποι με όλη την ισχύ των αμυνόμενων όσο αφορά και την ψυχολογία τους και το ηθικό τους αλλά και ισχυρότερη οχύρωση. Αν αποφασίσουμε όμως να καθυστερήσουμε τη μεγάλη επίθεση και παρατείνουμε την πολιορκία θα αντιμετωπίσουμε εχθρούς αποδυναμωμένους καθώς και λιγότερη ισχυρή οχύρωση.

Όμως και οι αμυνόμενοι έχουν κάποιες νέες εναλλακτικές. Το Total War: Attila εισάγει τα barricades. Πρόκειται για προσωρινές οχυρώσεις που κατασκευάζονται μέσα στην πόλη πριν τη μάχη. Αν και μπορούν να καταστραφούν, δίνουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε όποια μονάδα τοποθετηθεί πάνω σε αυτά. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους αμυνόμενους να καθοδηγήσουν τους εχθρούς μέσα από συγκεκριμένα δρομάκια μέσα στην πόλη, ετοιμάζοντας έτσι παγίδες.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/n5ba57WamwM" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now