katsu

Δωρεάν το Civilization V μέχρι την Πέμπτη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δωρεάν το Civilization V μέχρι την Πέμπτη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy1.jpg[/NEWS_IMG]Όσο περιμένουμε για το Civilization: Beyond Earth.

Καθώς το νέο instalment της σειράς Civilization καταφτάνει, μια έκπληξη έρχεται στο Steam. Το Civilization V θα είναι δωρεάν μέχρι τις 23 Οκτωβρίου στις 10πμ. Η προσφορά αυτή θα μας προετοιμάσει για το νέο Civilization: Beyond Earth που εξελίσσεται στο μέλλον σε ένα εξωγήινο πλανήτη, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει το pre-loading πριν από την κυκλοφορία του. Δυστυχώς όμως θα είναι δωρεάν μόνο το main game και όχι τα πολυάριθμα expansion κάτι που περιορίζει αρκετά την εμπειρία μας.

[img_ALT=Δωρεάν το Civilization V μέχρι την Πέμπτη]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture35781.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Δεν το έχω παίξει. Δεν είμαι φαν του στυλ των Civilization. Αλλά διάβασα ότι ολοκληρωμένο μαζί με τα expansions που βελτιώνουν και προσθέτουν περισσότερα πράγματα, ενώ μόνο του φαίνεται μισό.

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειάζεται να τα κατεβάζετε τα offers. Ξεκινάτε την διαδικασία μέχρι να μπει στην λίστα των παιχνιδιών σας και την σταματάτε. Μπορεί να παίξετε το game κάποτε, μπορεί και ποτέ. Εκτός και αν το μέχρι τις 23 δεν είναι ο χρόνος που έχεις στην διάθεσή σου για να το βάλεις στην συλλογή σου, αλλά και ο χρόνος που σου επιτρέπει να το παίξεις. Το οποίο όμως με τέτοια παιχνίδια που θέλουν χρόνο είναι ολίγον δώρο άδωρο.

Link to comment
Share on other sites

Απ'οτι δείχνει δεν μένει και για περεταίρω χρήση, μιας και έχει περαστεί αυτόματα στη βιβλιοθήκη μου πράγμα που κάνει το Steam στα παιχνίδια με ημερομηνία λήξης.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now