GoriLLakoS

Danamics LM10 : Πανευρωπαϊκό Ντεμπόυτο στις 17 Νοεμβρίου !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/5490b36f5d658a.png[/WRAPLEFT]Αν και τον Απρίλιο που πέρασε δεν ξέραμε άν μία ψύκτρα σαν αυτήν θα κυκλοφορούσε ποτέ, τον Άυγουστο που πέρασε σιγουρευτήκαμε πώς δεν πρόκειται για "φάρσα" ! Εχθές λοιπόν, η Danamics έστειλε ένα email σε όλους της τους μελλοντικούς συνεργάτες με την υπόσχεση πώς η ψύκτρα αυτή θα φτάσει στα ράφια των Ευρωπαικών καταστημάτων στις 17 Νοεμβρίου ! Τελείως συμπτωματικά, η ημερομηνία αυτή είναι η ίδια με την ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας των νέων επεξεργαστών της Intel, Core i7 ή γνωστών ώς Nehalem ! Το μόνο κακό όμως είναι πώς δεν θα υποστηρίζει Socket LGA 1366(για αρχή τουλάχιστον), οπότε όποιος την αγοράσει θα πρέπει να αρκεστεί να την τοποθετήσει σε socket Intel LGA 775 ή AMD AM2/AM2+ !

Η Danamics LM10 είναι κατασκευασμένη εξ'ολοκλήρου απο νικελωμένο αλουμίνιο , ενώ τα heatpipes της είναι κατασκευασμένα απο νικελωμένο χαλκό. Ζυγίζει 900gr, και έχει διαστάσεις 135(Μ) x 69(Π) x 172(Υ) .

Το υγρό μέταλλο που θα υπάρχει μέσα της είναι το Soldium Potassium (Nak) και η αντλία της θα καταναλώνει κάτι λιγότερο απο 1 Watt !

Πιο συγκεκριμένα η αντλία της θα αποτελείται από ένα Neodymium Block Magnet με Gauss Rating : 13200 ( ~1.3 Tesla ) και pulling Force ~12.25kg.

Ο καθένας θα μπορεί να τοποθετήσει άμα θέλει έναν ανεμιστήρα διαστάσεων 120 x 120 x 25 mm για καλύτερες επιδόσεις.

Παρέα με την Danamics LM10, η Danamics θα κυκλοφορήσει και άλλη μια συσκευή με την ονομασία Power Booster. Τι θα κάνει το Danamics LM Booster ? Θα πάιρνει ενέργεια απο το τροφοδοτικό του συστήματος και θα υποβοηθάει την ηλεκτρομαγνητική αντλία έτσι ώστε να μπορεί να αποδόσει καλύτερα για να έχουμε καλύτερη ψύξη , οπότε και καλύτερες θερμοκρασίες !

Το Power Booster θα μπορεί να τοποθετηθεί στην θέση ενός σκληρού δίσκου 3.5", με διαστάσεις 146(Μ) x 101(Π) x 52(Υ) mm, βάρος 600gr. και τέλος θα τροφοδοτείται απο ένα Standard IDE 4-Pin Molex Connector !

Η προτεινόμενη λιανική τιμή της Danamics LM10 έχει "κλειδώσει" στα 225? αν και δεν θα είναι περίεργο να την δούμε στις αγορές της Ευρώπης απο τα 200? μέχρι και τα 250? !

Μια φωτογραφία της Danamics LM10 :

danamicslm10largedu6.jpg

Link to comment
Share on other sites

Τέλος για την εν λόγω κυρία.

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=384043

Phase out και πλέον ρίχνουν την προσοχή τους σε νέα προϊόντα, πάλι βασισμένα στο υγρό μέταλλο. Έχει δίκιο ο τυπάς του TC Mag, αυτό που θέλαν το κάνανε, κέρδισαν της προσοχής του κοινού ;)

Link to comment
Share on other sites

Τι phase out ρε συ.

Αυτοι υποσχεθηκαν ψυκτρα με @@ και τελικα εδωσαν @@ ψυκτρα.

Σε ενα review που ειδα, οι θερμοκρασιες τις ηταν κοντα στην Thermalright True Black, με διαφορες ουτε ενος βαθμου.... οποτε μονο προλογος ηταν η ψυκτρα και τιποτα παραπανω.

Και σε πολυ δελεαστικη τιμη μαλιστα...

Link to comment
Share on other sites

Και ο κόσμος περίμενε τη super-wow ψύκτρα, έλεγαν "Πω πω υγρό μέταλλο γιεα"...

Ναι, εντυπωσιακό στην αρχή, δε λέω, μετά όμως, αφού μάθαμε και την τιμή....απλά για lol ήταν η κατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now