MetallicGR

Graphics Amplifier, εξωτερική GPU στο Alienware 13

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Graphics Amplifier, εξωτερική GPU στο Alienware 13]http://www.hwbox.gr/images/news_images/dell.jpg[/NEWS_IMG] Η Alienware της Dell ανακοίνωσε μαζί με το Alienware 13 gaming notebook και το "graphics amplifier" το οποίο μπορεί να δώσει επιπλέον επιδόσεις στα games!

Συγκεκριμένα, ο "amplifier" είναι ένα κουτί στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί μια desktop κάρτα γραφικών και ένα επίσης desktop PSU και να συνδεθεί με το Alienware 13 gaming φορητό υπολογιστή της εταιρείας που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Η σύνδεση γίνεται μέσω ενός μοναδικού, proprietary καλωδίου και έτσι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε άλλον φορητό υπολογιστή και φαίνεται να είναι κάποιου είδους PCIe + USB που μεταφέρει ρεύμα και δεδομένα, με το bandwidth να είναι απλά αρκετό δεδομένου ότι μιλάμε για την σειρά Haswell U που έχει το πολύ 8 PCIe lanes.

[img_alt=Graphics Amplifier, εξωτερική GPU στο Alienware 13]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture35971.jpg[/img_alt]

[img_alt=Graphics Amplifier, εξωτερική GPU στο Alienware 13]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture35972.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Εάν δε σέβεσαι τους πελάτες σου και έχεις και fanboys που σε ακολουθούν τυφλά...τέτοια κάνεις και όταν σε πάρουν χαμπάρι τρέχεις να μαζέψεις τα αμάζευτά!

Σκάσε $300 να το πάρεις άδειο και άλλα $500 να βάλεις κάρτα...και όταν πουλήσεις το Laptop σου ή σου χαλάσει και πάρεις άλλο, κάνε το δώρο στον επόμενο...!

Καλή σαν σκέψη...αλλά μπάζει σε πολλά σημέια...

Link to comment
Share on other sites

Ειδικά όταν υπάρχει αυτό εδώ και μερικά χρόνια.

eGPU.jpg

50 euroulakia δεν εχει αυτη η μαγκια απο ebay?

ειδα reviewδακι προσφατα καλη φαση αλλα μανουρα πολυ + οτι ειναι καλοφτιαγμενο εχει usb για ασυρματο στικακι για να μην μεινεισ χωρις γι-φι

Link to comment
Share on other sites

Και αυτό πως ακριβώς λειτουργεί σε σχέση με τα lanes που δίνει το chipset?

Τα "προσπερνάει" και δίνει τα δικά του ή κάτι άλλο?

ta laptops ειχαν/εχουν(?) μια expresscard θυρα (νομιζω ειναι pci1/pci2) και κανεις δουλεια σου. τα καινουρια νομιζω δεν εχουν καν πλεον τετοια θυρα, τα παλια ειχαν ηδη δωσμενα lanes για αυτο (οσα ηταν αυτα 1-2-4 ξερω γω).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now