MetallicGR

Στις 19 Μαρτίου η κυκλοφορία του Battlefield Hardline

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στις 19 Μαρτίου η κυκλοφορία του Battlefield Hardline]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps1.jpg[/NEWS_IMG] Η ΕΑ ανακοίνωσε πριν από λίγο την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Battlefield Hardline.

Έτσι λοιπόν το νέο shooter της Visceral Games αναμένεται στις 19 Μαρτίου στην Ευρώπη σε εκδόσεις για PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One. Η ανακοίνωση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της οικονομικής έκθεσης για το δεύτερο τρίμηνο του 2015 που έληξε στις 30 του Σεπτεμβρίου 2014.

Η εταιρεία δήλωσε ότι ήταν ο υπ 'αριθμόν ένα publisher για τα PlayStation 4 και Xbox One συστήματα στις δυτικές αγορές, με τα FIFA 15, NHL 15, Madden NFL 15, EA Sports UFC, Titanfall, Battlefield 4 και FIFA 14 να είναι οι κορυφαίοι τίτλοι. Κατά τη διάρκεια του τριμήνου, η ΕΑ κατέγραψε πάνω από 1.9 δισεκατομμύρια ώρες παιχνιδιού στο PC format, ενώ ο μέσος όρος τον ενεργών χρηστών σε ό,τι αφορά τις φορητές συσκευές ήταν πάνω από 155 εκατομμύρια (άτομα). Μέσα στις επόμενες ώρες ίσως υπάρξουν ακόμη περισσότερες -και ενδιαφέρουσες- ανακοινώσεις από τον εκδότη, μιας και αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τους επενδυτές της εταιρείας.

[img_alt=Στις 19 Μαρτίου η κυκλοφορία του Battlefield Hardline]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36025.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν ψήνομαι... Με το BF3 είχα παίξει περίπου 1500 ώρες, με το BF4, για διάφορους λόγους, έχω φτάσει τις 350 ώρες, οπότε να σκάσω μια 70αρα για το παιχνίδι και το premium για να παίξω λίγο κι αν, δε βρίσκω το λόγο.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά αν ήταν πιό κοντά στο BC2, ή αν ήταν Β'ΠΠ θα με κέρδιζε περισσότερο. Αλλά ειδικά κλέφτες κι αστυνόμοι, δε μου λέει κάτι σα concept.

Στο BF4 μας γέμισαν με ένα κάρο gadgetάκια, που όμως είναι άχρηστα. Γενικά έχουν αχρηστέψει τα πάντα στο παιχνίδι εκτός από τα άρματα και τα όπλα του Assault.

Στο 3 έβλεπες συνέχεια δυάδες με SOFLAM + Javelin. Βλέπεις στο 4; Σπάνια εώς ποτέ.

Στο 3 υπήρχαν engineers μέσα γιατί ήταν χρήσιμοι. Στο 4, ελάχιστοι κι αυτοί για να κάνουν κανένα spam με rpg. Με το τελευταίο patch, αχρήσευσαν και τις νάρκες.

20 διόπτρες, 30 λαβές, 100 καμουφλάζ, που στην πράξη όλοι χρησιμοποιούν 2-3 συνδυασμούς.

4 σιγαστήρες, το μόνο που αλλάζει η όψη.

Έβαλαν πολύ σωστά το ΧΜ25 για να αδειάζεις τους έξυπνους που έβρισκαν μια γωνία και έριχναν από εκεί, ή τους snipers που κατασκήνωναν σε ταράτσες. Πολλοί servers όμως το απαγορεύουν (φαίνεται οι admins θα ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες) και επίσης με το τελευταίο patch, οι 4 βολές δεν είναι αρκετές να φας κάποιον, οπότε απλά τον αναγκάζεις να μετακινηθεί μόνο.

Τα ελικόπτερα επίσης είναι άχρηστα. Δυσκίνητα με μικρή αποτελεσματικότητα.

Το C-130; Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο, ειδικά στις πίστες που δεν έχει jets. Πετάει στα 500μ υψόμετρο. Οι Stinger/IGLA κλειδώνουν στα 500μ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι ακριβώς από πάνω σου για να του ρίξεις. Ο δε IGLA που κάνει περισσότερη ζημιά, αλλά πρέπει να μείνει κλειδωμένος, δε μπορεί να το πετύχει ποτέ. Κλειδώνει στα 500 μέτρα, τον ρίχνεις, το κρατάς κλειδωμένο και μόλις απομακρυνθεί λίγο το C, χάνει το lock και δεν πετυχαίνεις τίποτα. Με τον Stinger, θέλεις τουλάχιστον 3 για να το ρίξεις, όπου αν υπολογίσεις και τα flares, θέλεις 6, ενώ σου δίνει 5 σύνολο. Για να το κλειδώσεις 6 φορές, όταν μπορείς να το κλειδώσεις μόνο από πάνω σου, υπολόγισε πόση ώρα θέλεις... Δε θα πρέπει να κάνεις τίποτα άλλο σε όλο το γύρο.

Για να μην αναφερθώ στο μαχαίρι... Έβαλαν 15 διαφορετικά αλλά ΑΧΡΗΣΤΑ μαχαίρια. Κλασσικοί μαχαιροβγάλτες του 3, στο 4 έχουν το 1/5, το 1/10 των μαχαιριών...

Πολλές τέτοιες βλακείες. Πάρα πολλές. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως το παιχνίδι έγινε ένας αχταρμάς από απόψεις στα forums. Μπαίνει ο καθένας, κλαίγεται για το τι δεν του αρέσει, και η DICE πάει και το κάνει. "Ουα, ο κακός μου έβαλε SLAM-2 και μου χάλασε το σερί!". "Εντάξει, μην κλαις, θα τις αχρηστέψουμε". Αυτό είναι πλέον το BF4. Χωρίς concept, χωρίς ουσία, χωρίς ομαδικότητα, απλά run&gun.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now