MetallicGR

Πάνω από 34 εκ. πωληθέντα αντίτυπα για το GTA 5

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πάνω από 34 εκ. πωληθέντα αντίτυπα για το GTA 5]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action3.jpg[/NEWS_IMG] Η Take-Two παρουσίασε μείωση κατά το 2ο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2015, το οποίο έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, με τα καθαρά έσοδα να φτάνουν τα 126.3 εκ. δολάρια σε σύγκριση με τα $148.8 εκ. κατά την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Ωστόσο, η εταιρεία εξακολουθεί να παρουσιάζει θετικό πρόσημο στα έσοδα της χάρη στις υψηλές πωλήσεις του GTA 5, αλλά και άλλων τίτλων. Οι ψηφιακές εκδόσεις κατάφεραν να αποφέρουν στην εταιρεία έσοδα ύψους $89.8 εκ. (σε σύγκριση με τα 105.5 εκ. για την αντίστοιχη περσινή περίοδο), με το NBA 2K franchise, το Borderlands 2 και το Civilization 5 να έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στα έσοδα της εταιρείας (όσον αφορά στις πωλήσεις ψηφιακού περιεχομένου).

Επιπλέον, η PS4 έκδοση του NBA 2K15 κατάφερε να σημειώσει τις υψηλότερες πωλήσεις, σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ πέτυχε το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία της σειράς (σε όλα τα formats). Όσον αφορά στο Evolve, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλο τον πλανήτη στις 10 Φεβρουαρίου, η alpha φάση του τίτλου θα ξεκινήσει από τις 30 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 2 Νοεμβρίου για το Xbox One, ενώ θα ακολουθήσει η limited access Alpha για το PS4 από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου. Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Strauss Zelnick σημείωσε ότι το GTA 5 έχει καταφέρει να πουλήσει -συνολικά- πάνω από 34 εκατομμύρια αντίτυπα, αν και πρέπει να τονιστεί πως ο αριθμός αυτός δεν διαφέρει και πολύ από αυτόν που είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Αύγουστο.

[img_alt=Πάνω από 34 εκ. πωληθέντα αντίτυπα για το GTA 5]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36083.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now