MetallicGR

NVIDIA GTX 980 με 8GB GDDR5 σύντομα λένε φήμες

Recommended Posts

[NEWS_IMG=NVIDIA GTX 980 με 8GB GDDR5 σύντομα λένε φήμες]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia2.jpg[/NEWS_IMG] Η NVIDIA Αλλάζει τα δεδομένα στο 4K Gaming.

Πληροφορίες του Hermitage Akihabara θέλουν την NVIDIA να λανσάρει μια ανανεωμένη έκδοση της GeForce GTX 980 κάρτας γραφικών με μνήμη 8GB που θα είναι υπεραρκετή για να αναπαράξει games σε ανάλυση 4K. Η εταιρεία φαίνεται πως θέλει να δώσει άλλον αέρα στο 4K gaming και εφόσον ισχύουν όλα αυτά, θα έχουμε και την ταχύτερη μονή GPU που θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλα τα games στην εν λόγω ανάλυση καθώς αυτό αποτελούσε προνόμιο μόνο των Multi GPU setups χωρίς να λείπουν και τα "σχετικά προβλήματα" συμβατότητας του εκάστοτε game με τον driver. Τέλος, η λεγόμενη 8GB έκδοση της GeForce GTX 980 αναμένεται τον Νοέμβριο.

[img_alt=NVIDIA GTX 980 με 8GB GDDR5 σύντομα λένε φήμες]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36086.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

inb4 σε λιγο καιρο , ποση ραμ εχεις? 16gb στο mobo και αλλα 16 σε μια μικρουλα gpu

Όταν φτασουμε να λεμε "16gb στην gpu", τοτε πιστεψε με δε θα μιλαμε για 16gb ram! Μόνο το adress space των windows να υπολογισεις τη μαμησες. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now