MetallicGR

Το Droid Turbo της Motorola αποκαλύπτεται

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Droid Turbo της Motorola αποκαλύπτεται]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Η Motorola ανακοινώνει και επίσημα το νέο της smartphone ονόματι Droid Turbo.

Το smartphone των 5.2 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels αποκαλύφθηκε για την αγορά των ΗΠΑ και του δικτύου Verizon, όμως θα το δούμε σύμφωνα με το gsmarena και σε παγκόσμιο επίπεδο από τον επόμενο μήνα. Η συσκευή εξοπλίζεται με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 805 στα 2.7 GHz, συνοδεύεται από 3GB RAM, και διαθέτει επίσης κάμερα 21 megapixel με διπλό flash και εγγραφή βίντεο 4K. Οι διαθέσιμες εκδόσεις που θα λανσάρει η Motorola θα είναι στα 32 και στα 64GB σε τρία χρώματα Ballistic Nylon, Metallic Black και Metallic Red.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό είναι η μπαταρία του που έχει χωρητικότητα 3,900 mAh ενώ με την τεχνολογία Turbo Charge το τηλέφωνο προσφέρει 8 ώρες χρήσης με μόλις 15 λεπτά φόρτισης.

[img_alt=Το Droid Turbo της Motorola αποκαλύπτεται]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36106.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now