MetallicGR

Τέλος οι πωλήσεις Windows 7 σε OEMs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τέλος οι πωλήσεις Windows 7 σε OEMs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Από σήμερα σταματάνε οι πωλήσεις Windows 7 σε κατασκευαστές.

Αυτό σημαίνει πως από εδώ και στο εξής οι κατασκευαστές θα αρκεστούν στην χρήση των Windows 8 και 8.1 για τους υπολογιστές τους. Τα Windows 7 μπορεί να μην πωλούνται πλέον σε OEMs, αλλά θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται από την Microsoft μέχρι την οριστική παύση τους στις 13 Ιανουαρίου του 2015. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι υπολογιστές με το συγκεκριμένο λειτουργικό θα έχουν θέματα ασφαλείας μιας και η MS έχει φροντίσει για την επίλυσή τους μέχρι τις 14 Ιανουαρίου του 2020! Εδώ να σημειώσουμε πως τα Windows 7 σημειώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό χρήσης στην σχετική "πίτα" της Microsoft καθώς έχει ιδιαίτερα αγαπηθεί από το 2009 όπου και ήρθαν κοντά μας.

[img_alt=Τέλος οι πωλήσεις Windows 7 σε OEMs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36132.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Με έχει κουράσει η Microsoft με τα end of life. Πείθεις πελάτη να αναβαθμίσει από xp. Σε 8 δεν παίζει λόγο εφαρμογών. Και φέτος αναβαθμίζει και του χρόνου του λες ξέρετε κύριε έληξε πάλι το λειτουργικό.

Θέλετε πάλι αναβάθμιση.

Και μην ακούσω για downgrade γιατί αυτή την στιγμή έχω 10 τερματικά που έχουν γίνει activate με το δικό μου κλειδί από Windows 7 κανονικότατα.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι υπολογιστές με το συγκεκριμένο λειτουργικό θα έχουν θέματα ασφαλείας μιας και η MS έχει φροντίσει για την επίλυσή τους μέχρι τις 14 Ιανουαρίου του 2020!

Κανείς δεν σε παράτησε! Ούτε σου είπε μην βάζεις τα 7 σου είπε ότι τα νέα μηχανήματα μέσα θα έχουν 8.1.

Link to comment
Share on other sites

Προσπαθώ να δω τι δεν κατάλαβα...γράφεις του λές οτι θέλετε πάλι αναβάθμιση και σου λέω ότι η ms θα υποστηρίζει το λειτουργικό μέχρι το 2020! Κανένα λειτουργικό δεν έληξε και τίποτα δεν χρειάζεται αναβάθμιση!

Εκτός και αν θέλει ν πάρει νέα μηχανήματα..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now