MetallicGR

Επιβεβαιώθηκαν ορισμένα χαρακτηριστικά των Skylake-S

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Επιβεβαιώθηκαν ορισμένα χαρακτηριστικά των Skylake-S]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel3.jpg[/NEWS_IMG] Από όλα τα suffixes, το "S" είναι αυτό που μας ενδιαφέρει καθώς αναφέρεται στην desktop κατηγορία των επεξεργαστών.

Ορισμένα χαρακτηριστικά των επερχόμενων Skylake επεξεργαστών της Intel έχουν ήδη εμφανιστεί κατά καιρούς και σας τα έχουμε μεταφέρει για την πληρέστερη ενημέρωσή σας. Σήμερα μαθαίνουμε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, η εν λόγω πλατφόρμα να ανακοινωθεί κάπου στον Ιούνιο του 2015, κατά τη διάρκεια της γνωστής έκθεσης Computex στην Ταϊβάν. Οι desktop επεξεργαστές Skylake-S, θα μπορούν να τρέχουν έως και τρεις οθόνες, θα υποστηρίζουν τόσο DDR3L (low voltage), όσο και DDR4 μνήμες, αφήνοντας τους κατασκευαστές να αποφασίσουν ποια από τις δύο τεχνολογίες θα εφαρμόσουν στις μητρικές τους.

Όσον αφορά τις μητρικές, επιβεβαιώνονται οι φήμες για το νέο socket, ονόματι LGA 1151 το οποίο θα έχει ένα παραπάνω pin αλλά και τα chipset της σειράς 100, με κύριο εκπρόσωπό τους, το Z170 το οποίο θα προσφέρει και υποστήριξη για overclocking του επεξεργαστή και των RAM, μια x16 + 2x8 ή 1x8 και 2x4 PCIe express 3.0, υποστήριξη Intel Rapid Storage Technology 14, 14 USB θύρες, έξι SATA 6Gbps ενώ θα συνεχίζει να υποστηρίζει M.2 και PCIe SSDs.

[img_alt=Επιβεβαιώθηκαν ορισμένα χαρακτηριστικά των Skylake-S]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36212.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now