MetallicGR

Lian Li PC-D666 double wide brushed aluminum chassis

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Lian Li PC-D666 double wide brushed aluminum chassis]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lianli2.jpg[/NEWS_IMG] Νέο κουτί παρουσίασε η Lian Li για τους enthusiasts και τους gamers.

Το PC-D666 της Lian Li έρχεται με ένα ξεχωριστό form factor που του επιτρέπει την εγκατάσταση δύο συστημάτων! EATX/ATX μητρικές για το στήσιμο ενός workstation συστήματος και Micro-ATX και Mini-ITX για gaming και all around υπολογιστές. Εκ πρώτης όψεως, το κουτί διαθέτει φινίρισμα βουρτσισμένου αλουμινίου όσον αφορά το εξωτερικό, ενώ στο εσωτερικό, το motherboard tray και ορισμένες λεπτομέρειες του I/O panel είναι κόκκινου χρώματος διεγείροντας την φαντασία των modders.

Επίσης, μιας και το PC-D666 είναι αρκετά φαρδύ, υποστηρίζει ψυγεία υδρόψυξης έως και 480mm στην "workhorse μεριά" και 360mm στην gaming πλευρά του. Παράλληλα, το κουτί έρχεται με αρκετούς tool-less μηχανισμούς για την εγκατάσταση των drives και των φίλτρων σκόνης ενώ διαθέτει και μελετημένο cable management σύστημα με αφαιρούμενα panel και τα γνωστά μας grommet που λειτουργούν ως "κρυψώνες" για τα καλώδια. Το κουτί έχει προτεινόμενη τιμή τα $599 και αναμένεται μέσα στον μήνα αρχικά στην αγορά της Αμερικής ενώ είναι άγνωστη η διαθεσιμότητά του σε άλλες περιοχές.

Χαρακτηριστικά:

Link to comment
Share on other sites

Ζιγάντιο αλλά μας είχε λείψει ένα τέτοιο κουτάκι!

Προσωπικά μ'αρέσει...πρακτικά δεν ξέρω εάν πουλάνε ακόμα CD στους δρόμους

με την πάροδο της τεχνολογίας και θα πουλήσει! :P

Link to comment
Share on other sites

Πάντα μου άρεσαν τα "μπαούλα" και ψαχνόμουν για το Lian Li PC-343B, αλλά δεν το επέλεξα ποτέ λόγω κόστους και δεν αναφέρομαι μόνο στο κόστος κτήσης, αλλά και στο μετέπειτα, αφού είχε 18 5.25" θέσεις, αλλά δεν έδινε ούτε ένα frame για τοποθέτηση 3.5". Υπολογίστε με 8 δίσκους που είχα τότεΣ, τι έπρεπε να πλερώ...

Επέλεξα τελικά το TT Mozart TX, παρόμοιας φιλοσοφίας με το D-666, δηλαδή με χώρους για 2 μητρικές/τροφοδοτικά, αλλά λόγω του ύψους ήταν πολύ άβολο. Δε χωρούσε κάτω από το γραφείο, έπρεπε αναγκαστικά να το έχω στο πλάι κι επίσης πολλά καλώδια (sata, ide, soundblaster) δεν ήταν αρκετά μακρυά για να φτάνουν τις θέσεις των δίσκων. Το βασικό όμως ήταν πως είχε θέσεις 3.5" και το κόστος του ήταν στα 180?, έναντι 350? που είχε το 343B.

Αυτό εδώ, το D-666, φαίνεται καλό αν και σε περιορίζει αρκετά με τις δύο μητρικές αν δε χρειάζεσαι τη δεύτερη. Σε γενικές γραμμές τα καλώδια θα φτάνουν, υπάρχει άπλετος χώρος για υδρόψυξη κι από ότι βλέπω θέσεις για 2 τριπλά ψυγεία στην οροφή, αλλά αν πρέπει να δώσεις 600?/$ και μετά άλλα 100 για να πάρεις θέσεις 5.25>3.5, τότε είναι απλησίαστο το κόστος. Θα πρέπει κάποιος να πει στη Lian Li, ότι βάζεις δύο κουτιά σε ένα για να μειώσεις το κόστος, όχι αν το αυξήσεις....!

Edit: Από ότι βλέπω στο επίσημο site, δίνει και 2 cages για 3+3 3.5"

http://www.lian-li.com/en/dt_portfolio/pc-d666/

Edited by Wizard!
Link to comment
Share on other sites

αντιθετα παει. Βαζεις 2 σε 1 για να αυξησεις την τιμη απο το να παρεις 2 απλα.

Ειναι κατι "σπανιο" και για αυτο βαραει η LiLi. Αν ειχαν ολοι η κατακσυαστες θα ειχαμε αλλες τιμες. Το μονο που θυμαμαι εγω ειναι ενα Mozart που παλι δεν ειναι ακριβως 2-mobo ready αλλα το εφερνες στα ισια του.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now