katsu

Lord of the Hunt DLC για το Shadow of Mordor

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Lord of the Hunt DLC για το Shadow of Mordor]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action5.jpg[/NEWS_IMG]Έρχεται το πρώτο μεγάλο DLC του Middle Earth: Shadow of Mordor.

To όνομά του Lord of the Hunt και θα επικεντρώνεται λίγο περισσότερο στα θηρία που αποτελούν την πανίδα της Mordor. Αρχικά, το DLC αυτό σημαίνει την επιστροφή του νάνου Torvin με νέες αποστολές. Επιπλέον, προστίθενται στο παιχνίδι δύο νέα θηρία: το wretched graug και το caragarth. Το πρώτο είναι μία παραλαγή του βασικού graug. Διαθέτει ότι και ένα οποιοδήποτε graug, με τη διαφορά ότι φτύνει και οξύ. Το δεύτερο, έρχεται λίγο πιο κοντά στο caragor, όμως είναι περισσότερο stealth και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε αιφνιδιαστικές επιθέσεις.

Εκτός από τα νέα θηρία, το Lord of the Hunt μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τη δικιά μας ορδή από τέρατα. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά θα μπορούμε να ελέγχουμε και τα ghuls. Το DLC όμως δεν ευνοεί μόνο εμάς. Απο δω και στο εξής και οι Uruk captains θα μπορούν να ιππεύον τα θηρία, κάτι που ανεβάζει λίγο τη δυσκολία στις μάχες. Τέλος, το Lord of the Hunt μας φέρνει πέντε νέα epic runes γύρω από το mounted combat και το beast hunting.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/3JgaKr7jjfc" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now