katsu

Zombie έρχονται στο CoD: Advanced Warfare

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Zombie έρχονται στο CoD: Advanced Warfare]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps1.jpg[/NEWS_IMG]Κι άλλα στοιχεία που υποστηρίζουν τις φήμες.

Μετά από leak ενός video, το οποίο πλέον δεν υπάρχει, του Call of Duty: Advanced Warfare αποκαλύφθηκε ότι η εταιρία σκοπεύει να συμπεριλάβει και τα zombie στο παιχνίδι. Όχι όμως τους κλασικούς αργοκίνητους απέθαντους που συναντάμε συνήθως, αλλά πρόκειται για γρήγορα, δυνατά πλάσματα που κυκλοφορούν σε ομάδες και μπορεί να είναι εξοπλισμένα με τον εξοσκελετό που διαθέτουν και οι παίκτες.

Μέσω ενός GameStop press release, ανακοινώθηκε το Season Pass του παιχνιδιού, το οπίο τιμολογείται στα 49.99$ και απ' ότι φαίνεται θα περιλαμβάνει και τα παραπάνω zombie. Εκτός των άλλων θα περιλαμβάνει και 4 packs με multiplayer χάρτες και ένα bonus χάρτη: Atlas Gorge, που πρόκειται για remake του Pipeline από το Call of Duty 4: Modern Warfare. Το press release όμως δεν ανέφερε συγκεκριμένη ημερομηνία για την κυκλοφοράι του zombie pack.

To πρώτο pack είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο στο Xbox One, με τις υπόλοιπες πλατφόρμες να ακολουθούν.

[img_ALT=Zombie έρχονται στο CoD: Advanced Warfare]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture36274.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now