MetallicGR

Η MSI λανσάρει και την Z97 GAMING 9 ACK

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η MSI λανσάρει και την Z97 GAMING 9 ACK]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi22.jpg[/NEWS_IMG] Εκτός από την X99 παραλλαγή, η MSI φροντίζει και την mainstream αγορά με την Z97 GAMING 9 ACK.

Η Z97 GAMING 9 ACK έρχεται να συνοδέψει την X99 έκδοση της HEDT πλατφόρμας της Intel με τη συγκεκριμένη να προορίζεται για την mainstream αγορά χρηστών. Και αυτή η μητρική της MSI φέρει την κατάληξη ACK η οποία αναφέρεται στην τεχνολογία Killer DoubleShot Pro που επιτυγχάνει 3.5 φορές χαμηλότερο latency και 2.9 φορές ταχύτερη μεταφορά δεδομένων δικτύου συγκρινόμενη με παραδοσιακούς τρόπου ασύρματου "N" δικτύου. Η ειδική αυτή κάρτα προσφέρει έως και 1.876 Gbps ταχύτητες δικτύου και χαμηλό latency για ομαλό online gaming.

Οι μητρικές της MSI διαθέτουν το μοναδικό GAMING DNA με υποσυστήματα όπως Audio Boost 2 κύκλωμα ήχου, Killer δικτύωση μέσω LAN & WI-FI και υποστήριξη Turbo M.2 32 Gb/s καθώς και SATA Express που χρησιμοποιούν οι enthusiasts και οι gamers. Έπειτα έρχεται και η Streaming Engine από την AverMedia, η οποία επιτρέπει την καταγραφή του Gameplay σε 1080p 60Mbps χωρίς να επηρεάζονται τα FPS του παιχνιδιού. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στο game.msi.com.

[mag_full=Η MSI λανσάρει και την Z97 GAMING 9 ACK]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36331.jpg[/mag_full]

MSI Press Release

Link to comment
Share on other sites

Πολύ όμορφη οπτικά η μητρική. Γιατί κάποιες άλλες εταιρείες (AS-Γκουχ-ROCK) που βγάζουν αξιόλογα προιόντα να έχουν τόση μεγάλη αστοχία στην επιλογή χρωματικων συνδυασμών?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now