MetallicGR

Acer V Nitro Black Edition 4K Gaming Laptop

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Acer V Nitro Black Edition 4K Gaming Laptop]http://www.hwbox.gr/images/news_images/acer.jpg[/NEWS_IMG] Και Gaming - και 4K ο νέος φορητός υπολογιστής της Acer.

Η γνωστή εταιρία Acer ανακοίνωσε το νέο Nitro gaming laptop το οποίο διαθέτει 3,840x2,160-pixel IPS οθόνη 15.6 ιντσών και την NVIDIA GTX 860M κάρτα γραφικών για απολαυστικό gaming. Στην καρδιά του, χτυπά ένας Intel Core i7-4710HQ ο οποίος είναι αρκετά ισχυρός σε κάθε εργασία που θα του αναθέσετε. Συνοδεύεται από 16GB RAM και δίσκο SSD 256GB για το λειτουργικό και ενός 1TB για αποθήκη. Επίσης συναντάμε μια πληθώρα θυρών 3 x USB 3.0, HDMI, SD card reader, headphone jack, HD webcam, Bluetooth 4.0, Gigabit Ethernet και dual-antenna 802.11n Wi-Fi.

Μέχρι στιγμής το laptop είναι διαθέσιμο στο Amazon και στο Microsoft Store, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί η διάθεση σε άλλες περιοχές. Τα πλήρη χαρακτηριστικά τους υπάρχουν στο site της Acer εδώ.

[img_alt=Acer V Nitro Black Edition 4K Gaming Laptop]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36303.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now