MetallicGR

Η ΕΑ ακύρωσε την ανάπτυξη του MOBA Dawngate

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ΕΑ ακύρωσε την ανάπτυξη του MOBA Dawngate]http://www.hwbox.gr/images/news_images/moba2.jpg[/NEWS_IMG] Η ΕΑ ανακοίνωσε την ακύρωση του MOBA Dawngate (το οποίο αποκαλύφθηκε στην Ε3 2014) και οι χρήστες που έχουν πρόσβαση στη beta του τίτλου θα μπορούν να παίξουν για ακόμα 90 μέρες πριν απενεργοποιηθούν οι servers.

Προφανώς το project δεν είχε σημειώσει μεγάλη πρόοδο και ως εκ τούτου η εταιρεία ακύρωσε την ανάπτυξη του. «Το Dawngate βρισκόταν σε beta φάση για σχεδόν 18 μήνες, συμπεριλαμβανομένης μιας ανοικτής beta τους τελευταίους 6 μήνες», ανέφερε ο παραγωγός Matt Bromberg στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου, ενώ τόνισε πως παρά το γεγονός ότι υπήρχε μεγάλη συμμετοχή από τους παίκτες, «δεν είδαμε να σημειώνεται η πρόοδο που ελπίζαμε».

Όσοι συμμετείχαν στη beta και αγόρασαν περιεχόμενο, θα λάβουν πίσω τα χρήματα που ξόδεψαν με την ΕΑ να ελπίζει πως όλες οι επιστροφές θα έχουν πραγματοποιηθεί μέσα σε 10 μέρες. Σημειώνεται, ότι μαζί με την ακύρωση του Dawngate δεν θα υφίσταται πλέον η ομάδα που είχε αναλάβει την ανάπτυξη του τίτλου. Η εταιρεία αναφέρει, τέλος, ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μετακινηθούν σε νέες θέσεις όλοι οι εργαζόμενοι της Waystone.

[img_alt=Η ΕΑ ακύρωσε την ανάπτυξη του MOBA Dawngate]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36327.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now