MetallicGR

Οι φήμες για το Samsung Galaxy S6 ξεκινούν!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι φήμες για το Galaxy S6 ξεκινούν]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Ξεφυτρώνουν στοιχεία από το SamMobile σχετικά με τα χαρακτηριστικά και την κωδική ονομασία της συσκευής.

Η Samsung σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να λανσάρει το επόμενο Galaxy smartphone της, τον Μάρτιο του 2015 και το SamMobile μας δίνει τις πρώτες πληροφορίες όσον αφορά μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Συγκεκριμένα το smartphone είναι σχεδιασμένο από το μηδέν γι' αυτό μάλλον φέρει το κωδικό όνομα Project Zero. Η ναυαρχίδα της Samsung βρίσκεται σχεδόν 6 μήνες από την αποκάλυψή της και το SamMobile αναφέρει πως ενδέχεται να εξοπλίζεται και με 128GB εσωτερικό χώρο, αλλά και 64 bit επεξεργαστή, τον Qualcomm Snapdragon 810 ή τον Exynos 7420 της ίδιας της Samsung.

Παράλληλα, η οθόνη του θα είναι QHD 2560x1440 5.2 ιντσών με το λειτουργικό σύστημα να είναι κατά πάσα πιθανότητα το Android 5 Lollipop. Τέλος, το Galaxy S6 ενδέχεται να φέρει και πιο... αναλυτική κάμερα στο πίσω μέρος, 16 ή και 20 megapixel.

[img_alt=Οι φήμες για το Galaxy S6 ξεκινούν]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36423.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now