MetallicGR

Η ASUS X99-Pro γίνεται διαθέσιμη στην Ευρώπη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASUS X99-Pro γίνεται διαθέσιμη στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus3.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα μητρική της ASUS ξεκινά το ταξίδι της στην αγορά και τοποθετείται κάτω από την κορυφαία Deluxe.

Η μητρική διατηρεί το ATX form factor και το γοητευτικό color scheme που είχαμε δει και στην X99-Deluxe, ενώ διαθέτει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με την X99-A. Συγκεκριμένα, η Pro εξοπλίζεται με το ASUS HomeCloud WiFi+Bluetooth για 802.11ac και Bluetooth 4.0 συνδεσιμότητα, Crystal Sound 2 audio chip, αλλά και το ειδικό προστατευτικό shroud που βλέπουμε στην Deluxe. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά όπως οι θύρες επέκτασης μένουν ίδιες με το "A" μοντέλο.

Έτσι βρίσκουμε τρεις PCI-Express 3.0 x16 θύρες, μια PCI-Express 2.0 x16 θύρα καθώς και δύο PCI-Express 2.0 x1, δύο M.2, οκτώ SATA 6Gbps και μια SATA Express, Intel Gigabit Ethernet και μια πληθώρα USB 3.0 θυρών. Στην Ευρώπη μπορεί να την προμηθευτεί κανείς με ?283 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

[img_alt=Η ASUS X99-Pro γίνεται διαθέσιμη στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36419.jpg[/img_alt]

[img_alt=Η ASUS X99-Pro γίνεται διαθέσιμη στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36420.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now