MetallicGR

Η Futuremark εξαγοράζεται από την Underwriters Laboratories

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Futuremark εξαγοράζεται από την Underwriters Laboratories]http://www.hwbox.gr/images/news_images/futuremark.jpg[/NEWS_IMG] Η φινλανδική Futuremark περνά στα χέρια της Underwriters Laboratories.

Η UL ειδικεύεται στην ασφάλεια κατά την εργασία (safety science) και στα περιβάλλοντα διαβίωσης για 120 χρόνια και με την εξαγορά της Futuremark ευελπιστεί να αυξήσει την επένδυση στην Φινλανδική εταιρεία και να σχεδιάσει λογισμικό για να δοκιμάσει μια σειρά από μοντέρνες συσκευές πράγμα που σημαίνει περισσότερα benchmarking προγράμματα από την Futuremark στο επόμενο διάστημα. Συγκριτικά, η Futuremark απαρτίζεται από συνολικά 39 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένου και του CEO Jukka Mäkinen, οι οποίοι όμως δεν θα "φύγουν" από τις θέσεις τους, με την UL να διαθέτει προσωπικό που ξεπερνά τους 10,000.

Press Release

[img_alt=Η Futuremark εξαγοράζεται από την Underwriters Laboratories]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36593.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Και τώρα? Σε τι δρόμο θα βαδίζει? :D

Κι εγώ αυτό αναρωτήθηκα. Μην τυχόν και τους "αναγκάσουν" να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε άλλα benchmarks αντί για τα γνωστά που ασχολούνταν τόσα χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now