Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Technology Conference - Athens 2014]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel1.jpg[/NEWS_IMG] Εξαιρετικά μεγάλη η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των συνεργατών της Intel στην ετήσια εκδήλωση Intel Technology Conference 2014.

Την ετήσια εκδήλωση Intel Technology Conference για το κανάλι συνεργατών της, διοργάνωσε η Intel την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Οι νεότερες τεχνολογίες και τα προϊόντα που βασίζονται σε αυτές αποτέλεσαν το αντικείμενο των παρουσιάσεων της εκδήλωσης από στελέχη της Intel και ομιλητές των χορηγών της εκδήλωσης. Η πληθώρα λύσεων και συσκευών που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες απαιτήσεις των καταναλωτών και των επιχειρήσεων αποτέλεσε τον κοινό παρονομαστή των παρουσιάσεων.

Συνεργάτες της Intel, μεταξύ των οποίων πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες, υποστήριξαν χορηγικά την εκδήλωση και συμμετείχαν στον εκθεσιακό χώρο παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, τα οποία βασίζονται στις τεχνολογίες της Intel.

Την εκδήλωση υποστήριξαν από τη θέση του Platinum sponsor η Microsoft και η HP, ενώ οι εταιρείες Dell, D-Link και Lenovo από τη θέση του Gold sponsor. Οι εταιρείες Gigabyte, MSI και Toshiba και οι τρεις διανομείς της Intel στην Ελλάδα, InfoQuest, Enet Solutions-Logicom και Oktabit, υποστήριξαν την εκδήλωση από τη θέση του Silver sponsor.

Την εναρκτήρια ομιλία πραγματοποίησε ο κ. John Sumner, European Union Region-Channel Sales Manager, ο οποίος αναφέρθηκε στο εύρος των τεχνολογιών και των λύσεων της Intel από το χώρο του desktop, έως τον κόσμο των server και από τις υπερφορητές λύσεις για κινητά τηλέφωνα, έως τις τεχνολογίες που επιτρέπουν τη δημιουργία του οικοσυστήματος για το διαδίκτυο των πραγμάτων- Internet of Things.

Περισσότεροι από 250 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από τους platinum και golden χορηγούς της εκδήλωσης, καθώς και να γνωρίσουν από κοντά όλα τα νεότερα προϊόντα που βασίζονται στις τεχνολογίες της Intel, αλλά και τα προγράμματα που έχει αναπτύξει σχετικά την ασφάλεια και την εκπαίδευση.

Το κανάλι συνεργατών της Intel στην Ελλάδα αριθμεί περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις, οι οποίες μεταπωλούν προϊόντα τεχνολογίας, παρέχοντας λύσεις σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες. Η Intel, στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος συνεργατών της, παρέχει εργαλεία εκπαίδευσης, τεχνικής υποστήριξης και προώθησης πωλήσεων, βοηθώντας τους συνεργάτες της να σχεδιάσουν λύσεις που βασίζονται στις τεχνολογίες Intel. Εκτός από τους επεξεργαστές της, η Intel διαθέτει επίσης στο κανάλι προϊόντα, όπως μονάδες αποθήκευσης τεχνολογίας SSD, προϊόντα για servers, αλλά και την καινοτόμα πλατφόρμα Next Unit of Computing (NUC), η οποία περιλαμβάνει την πλήρη λειτουργικότητα ενός επιτραπέζιου υπολογιστή σε μια μονάδα με μικρές διαστάσεις αλλά και προϊόντα λογισμικού ασφαλείας McAfee, από την Intel Security τα οποία προστατεύουν τα δεδομένα οικιακών καταναλωτών ή εταιρειών σε οποιαδήποτε συσκευή τους.

[img_alt=Intel Technology Conference - Athens 2014]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36711.jpg[/img_alt]

[img_alt=Intel Technology Conference - Athens 2014]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36712.jpg[/img_alt]

[img_alt=Intel Technology Conference - Athens 2014]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36713.jpg[/img_alt]

Intel Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now