MetallicGR

ASUS GeForce GTX 980 Poseidon Platinum Graphics Card

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS GeForce GTX 980 Poseidon Platinum Graphics Card]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rog.jpg[/NEWS_IMG] Η ASUS φέρνει στην αγορά την GeForce GTX 980 Poseidon Platinum κάρτα γραφικών.

Η αναγνωρισμένη ASUS σε συνεργασία με τους Republic of Gamers λανσάρουν την νέα Poseidon κάρτα γραφικών, αυτή τη φορά με την NVIDIA GeForce GTX 980 onboard! Η νέα υλοποίηση της ASUS χρησιμοποιεί το γνωστό σύστημα ψύξης DirectCU με την τεχνολογία "DirectCU H2O" η οποία υπόσχεται έως και 2 φορές χαμηλότερες θερμοκρασίες αλλά και 3 φορές πιο ήσυχη λειτουργία από την reference υλοποίηση της NVIDIA.

Παράλληλα εξοπλίζεται με ποιοτικά components που εξασφαλίζουν την ομαλότερη λειτουργία σε κατάσταση υψηλού φόρτους αλλά και overclocking. Μιλώντας για το τελευταίο, η κάρτα, όπως θα περίμενε κανείς από μια "Poseidon" έρχεται με 1279 MHz boost συχνότητες, ενώ το υποσύστημα τροφοδοσίας Digi+ VRM με την Super Alloy τεχνολογία υποστηρίζει πολύ υψηλότερες συχνότητες λειτουργίας. Οι τελευταίες μπορούν εύκολα να αυξηθούν από το bundled πρόγραμμα GPU Tweak. Τέλος, η διαθεσιμότητα της κάρτας θα ξεκινήσει από αυτόν τον μήνα.

[img_alt=ASUS GeForce GTX 980 Poseidon Platinum Graphics Card]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36730.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now