MetallicGR

Σε ακόμα χαμηλότερες τιμές οι R9 290(X)

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Σε ακόμα χαμηλότερες τιμές οι R9 290(X)]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Τουλάχιστον στην Β. Αμερική όπου οι κάρτες του τίτλου πωλούνται σε πολύ δελεαστικές τιμές.

Αφού το κύμα των bitcoin miners δείχνει να μας έχει ξεπεράσει, η αγορά έχει πλέον κάθε λόγο για να μειώσει και πάλι τις τιμές της ωφελώντας τους απλούς και ταπεινούς καταναλωτές που θέλουν "απλά μια κάρτα για να παίξουν παιχνίδια", άλλα και τους enthusiasts οι οποίοι θα τοποθετήσουν δύο η παραπάνω σε διάταξη CrossFireX για αυξημένες επιδόσεις. Η αρχή όπως συνήθως, γίνεται από την Β. Αμερική, όπου για παράδειγμα οι PowerColor AXR9 290X 4G και MSI Radeon R9 290X Gaming 4GB πωλούνται προς $299 και $319 αντίστοιχα, κάνοντάς τες ιδανικές για αναβάθμιση, ενώ παρόμοια σημάδια δεν έχουν εμφανιστεί στην Ευρώπη εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις όπου οι εν λόγω κάρτες διατίθενται σε σχετικά καλές τιμές.

[img_alt=Σε ακόμα χαμηλότερες τιμές οι R9 290(X)]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture36793.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Βασικά σταθερές είναι το τελευταίο διάστημα. Στις 25 του Οκτώβρη για παράδειγμα, η 290Χ είχε $299 μετά από MIR και η 290 $255 με βάση σχετικό post που είχα κάνει δίπλα και κοιτάω τώρα. Απλά πλέον καθιερώνονται αυτές οι τιμές με περισσότερα μοντέλα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now